Slik festet Tone etter Melodifestival-exiten

Den norske sangfuuglen deppet ikke på Melodifestivalens etterfest...

SEOGHØR.NO: Tone Damli Aaberge (24) har en svært hektisk uke bak seg. Mandag kom først nyheten om at hun og Aksel Hennie (36) har brutt forlovelsen.

Onsdag bekreftet de bruddet - samme dag stilte hun på «Idol»-direktesending i Norge og var på Melodifestival-generalprøve i Sverige. På fredag var hun tilbake i Oslo for nok en «Idol»-sendig, før hun stod på scenen i Karlstad med Erik Segerstedt (29) lørdag, under Melodifestivalens «Andra sjansen».

Dessverre gikk ikke «Hello Goodbye»-duoen videre til finalen, men endte på en femteplass. Til Dagbladet sier 24-åringen at hun er kjempefornøyd med at de sikret seg femteplassen.


- Det har vært en turbulent uke med stemmeproblemer og det hele, så dette føles som en seier i seg selv, sier Tone, som måtte få flere behandlinger for problemer med stemmebåndene før sceneopptredenen.

Hun understreket at hun og duettpartneren skulle feire at låta deres går så bra, og på Melodifestivalens etterfest slapp den nysingle stjernen seg løs. Etter at Segerstedt slet med å få champagneflasken til å sprute, viste nemlig den flotte «Idol»-dommeren hvordan det skulle gjøres.

- Ja, det vil jeg si, jeg får alltid til bedre sprut enn det der, sa hun humoristisk til Aftonbladets reporter, før hun grep en flaske og ivrig sprutet champagne utover som en hvilken som helst idrettsstjerne.

I Aftonbladets video nedenfor kan du se mer av feiringen til Tone Damli Aaberge og resten av Melodifestivalen-deltakerne!LES OGSÅ: Avslørte forlovelsen på Twitter