Slik festet Margaret etter finalen

Margaret Berger festet til langt på natt etter å ha fått en fjerdeplass i Eurovision Song Contest.

MALMØ (SEOGHØR.NO): Til tross for favorittstempel ble det ingen norsk seier i Eurovision Song Contest. Danske Emmelie de Forest (20) vant sangkonkurransen og Norges Margaret Berger (27) havnet på fjerdeplass. 


Danmark fikk hele 281 poeng for sangen «Only Teardrops». Norge endte på 191 poeng, blant annet etter full pott og 12 poeng fra Sverige, Finland og Danmark.

Berger var strålende fornøyd med fjerdeplassen. 

- Jeg er utrolig fornøyd, vi fikk poeng fra nesten alle. Det var helt fantastisk å stå på scenen i dag, det var det største øyeblikket i mitt liv, sa hun til pressen etter finalen. 

Etter lange dager og hard øving var det på tide å slå ut håret. Litt over klokken tre natt til søndag ankom Margaret Eurovision-festen i Malmø sentrum. 

Til Seoghør.no forklarte hun sin sene ankomst. 

- Jeg har møtt familien min og takket for støtten og nå er det tid for å feste litt mer, sa Berger som raskt ble omsvermet av fans inne på nattklubben. 

Her festet hun med flere av de andre deltagerne, blant andre den danske vinneren og tyske Krista Siegfrids. Berger var selvsagt sliten og hadde store planer for søndagen. 

- Jeg vet ikke hvor lenge jeg holder ut i natt. Jeg skal tidlig opp og dra til Tyskland for å være med på et talkshow der. 

På festen hadde Berger fått tid til å senke skuldrene og fått finalen litt på avstand. 

- Nå har jeg roet meg litt ned, men jeg er fortsatt utrolig glad inni meg. Det kunne ikke godt bedre og jeg er kjempefornøyd.  

LES OGSÅ: Her skjønner hun at hun har tatt feil