Slik fester Hollywood inn i det nye året

Fest hos Leonardo DiCaprio og her er kjendisenes nyttårsløfter

NYTTÅRSFEIRING: Mange av Hollywoods største stjerner har store planer for det nye året. Foto: Stella Pictures
NYTTÅRSFEIRING: Mange av Hollywoods største stjerner har store planer for det nye året. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Nyttårsaften er tiden for fester og nyttårsløfter. Her er hva et knippe av kjendisene skal gjøre på nyttårsaften og hva de lover skal bli bedre i 2013.


Scarlett Johansson (28):

- Jeg tror ikke på nyttårsløfter. De blir alltid brutt, og så har man dårlig samvittighet etterpå. Men jeg liker nyttåraften, ikke feiringen i seg selv, men det at man tar seg tid til å tenke over året som har gått. Å reflektere over det som har skjedd og hvordan man går videre er et fint ritual.


Jessica Biel (30):

- Jeg og Justin (Timeberlake) har ikke bestemt hva vi skal på nyttårsaften. Nyttårsløfte har jeg hvert eneste år og det er alltid det samme. Det er at jeg skal lære meg et nytt språk flytende. Jeg sikter meg inn på fransk, ettersom jeg leste det på skolen. 


Russel Crowe (48):

- Jeg skal mest sannsylig være hjemme i Australia sammen med mine barn. Jeg tror aldri jeg har gitt et nyttårløfte i mitt liv. Jeg gir løfter de dagene det trengs. Jeg venter ikke på at et helt år skal passere.


Megan Fox (26):

- Jeg kommer ikke til å forlate huset på nyttårsaften. Vi har en stor åpen tomt der vi kan se alle fyverkeriene rundt omkring Los Angeles. De er langt borte, men vi kan se fra havet til downtown og kommer mest sannsynligvis til å bare sitte på balkongen. Siden jeg ammer, så drikker jeg jo heller ikke, så det får bare bli juice. Jeg har ikke tenkt ut noe løfte enda. Men det handler nok om å bli en bedre person.


Helen Mirren (67):

- Hvert eneste år har jeg samme løfte: Ikke vær så lat og slanke meg. Jeg har gitt meg selv det samme løfte i 40 år. Men jeg lever i håpet.


Hugh Jackman (44):

- Siden jeg er eldre enn 30 år har jeg innsett at nyttårsaften vanligvis er den mest oppskrytte festkvelden i løpet av året. Jeg lærte meg det fra jeg var 15 til 30, da jeg trodde det skulle bli årets beste kveld. Nå feirer jeg rolig med familie og venner. 


Anthony Hopkins (74):

- Jeg gir aldri løfter. Nyttårsaften er bursdagen min og jeg skal reise bort for å feire den med konen min. Vi feirer vanligvis bursdagen først. Når jeg fylte 70 år var jeg i Wales, men i år blir det Russland og St. Petersburg. Jeg har alltid ville reise til Russland.


Leonadro Di Caprio (38):


- Jeg skal ha fest! Før brukte jeg alltid å ha det i helgene, men jeg har ikke vært hjemme på ett og et halvt år, og kan nesten ikke huske forrige gang jeg hadde besøk hjemme. Og mitt løfte? Å treffe kompisene mine oftere.


Matt Damon (42):

- Vi skal omgås med venner, avhengig av om vi er i New York, Boston eller Florida. Vi forsøker alltid å finne noen venner som er hjemme, og se til at alle har et glass champagne i hendene ved midnatt. Mitt løfte er å tenke mer på barna, min kone og gjøre en bedre jobb på hjemmebane. Ellers har jeg ikke så mange laster. Jeg slutta å røyke for en stund siden.Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer