USAs nasjonaldag:

Slik feiret stjernene 4. juli

Kledde seg opp i det amerikanske flagget, så på fyrverkeri og samlet familien til en storslått feiring.

PATRIOTISKE: Kjendisenes sosiale medier-kontoer flommer over av bilder fra gårsdagens nasjonaldagsfeiring. Foto: Skjermdump / Instagram
PATRIOTISKE: Kjendisenes sosiale medier-kontoer flommer over av bilder fra gårsdagens nasjonaldagsfeiring. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går, onsdag 4. juli, var det duket for den amerikanske nasjonaldagen, og som seg hør og bør markerte en rekke store Hollywood-stjerner uavhengighetsdagen med brask og bram.

Som forventet kledde mange seg opp i det amerikanske flaggets farger, slang noe godt på grillen og poserte smilende og fornøyde til kameraet.

En som virkelig hadde den patriotiske ånden over seg denne dagen var Paris Hilton (37). Hun delte opptil flere bilder på Instagram med en redigert bakgrunn full av glitter og fyrverkeri.

Under bildet gratulerte hun alle med nasjonaldagen.

Grillfest og fyrverkeri

Flere av kjendisene inviterte til storslåtte feiringer, og hva er vel mer passende enn en ekte amerikansk grillfest for å feire frigjøringsdagen, etterfulgt av en himmel full av fyrverkeri.

Supermodell Gigi Hadid (23) la ut et bilde der hun imponerte med sine grillferdigheter, og ga oss et innblikk i Hadid-familiens feiring.

Jennifer Lopez (48) delte en video der hun danset med stjerneskudd i hånden, og det er ikke vanskelig å se at tobarnsmoren storkoste seg.

Britney Spears (36) la ut et bilde av fargerikt fyrverkeri for å hedre landet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.