KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Kylie Jenner og kjæresten Tyga la ikke skjul på følelsene for hverandre, da de arrangerte bursdagsfest for vesle King Cairo (4). Foto: Snapchat/Kylie Jenner
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Kylie Jenner og kjæresten Tyga la ikke skjul på følelsene for hverandre, da de arrangerte bursdagsfest for vesle King Cairo (4). Foto: Snapchat/Kylie JennerVis mer

Slik feiret Kylie Jenner stesønnens bursdag

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen og hennes kjæreste Tyga sparte ikke på noe da vesle King Cairo fylte fire år.

SEOGHØR.NO:  Realitystjernen Kylie Jenner (19) har hatt et stormfullt forhold til hip-hop stjernen Tyga (26)  i flere måneder.

Men da Tygas sønn King Cairo (4) søndag feiret bursdag så paret ut til å være mer forelsket enn noensinne.

Festen hadde fått et Ferrari-tema, fordi den lille gutten elsker den italienske sportsbilen.

Det innebar ifølge People blant annet en stor oppblåsbar bil i svømmebassenget og flere miniatyrbiler spredd utover gjestenes bord.

Både King Cairo og hans pappa var kledd i Ferrari-klær, mens Kylie hadde valgt en Ferrari-jakke over sin hvite, tettsittende kjole.

Paret hadde også sørget for at det var flere ekte Ferrarier parkert utenfor festen.

Tilstede på festen var flere av Kylies berømte slektninger, som søsteren Kendall Jenner, moren Kris Jenner og søsteren Kourtney Kardashian med sine barn. Også Kim Kardashians datter North West var tilstede.

Feiret med moren dagen før

Moren til King Cairo er modellen Blac Chyna, som nå venter barn med Kylies halvbror Rob Kardashian.

Da hun feiret sønnens bursdag på lørdag, hadde også hun valgt et Ferrari-tema.

Også hun hadde flere Ferrarier i oppkjørselen og hadde også sørget for en kake pyntet med designen til det kjente bilmerket.

- Han fyller fire, så jeg visste at jeg måtte slå på stortromma, sa Blac Chyna i en Snapchat-video før den store dagen, ifølge People.

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Gjenforent i mai

I juni ble det kjent at Kylie skal ha bedt Tyga (26) om å flytte inn i hennes herskapshus i Calabasas, Los Angeles. Dette skjedde kort tid etter at de to skal ha funnet tilbake til hverandre etter bruddet i mai.

Nyheten om en gjenforening kom etter at paret ble fotografert sammen under premieren på Kanye Wests nye, kontroversielle musikkvideo.

Før dette startet Tyga gjenforeningsrykter ved å dele et Instagram-bilde av Kylie, der det stod «de kommer alltid tilbake». Etter noen timer slettet han imidlertid bildet, ifølge Mirror.

- De er offisielt sammen igjen og det virker som det ikke er noe drama foreløpig. De bryr seg om hverandre, og var ikke klare for at det tok slutt, sa en kilde i juni til People.

Kylie har også fått mye oppmerksomhetene for forandringene i sitt utseende.

Forstørret leppene

I starten av 2015 oppstod det mange rykter om at hun hadde fikset på leppene sine etter at de plutselig var merkbart større nesten over natten.

Det skapte spesielt store overskrifter fordi realitystjernen var så ung.

Etter månedvis med spekulasjoner fra fans og media, innrømmet til slutt Kylie i mai i fjor at hun benyttet seg av injeksjoner fordi leppene gjorde henne usikker - uten å gå nærmere i detalj.

I forrige uke åpnet Kim Kardashians yngre halvsøster seg ytterligere om hvordan grunnen til usikkerheten oppstod. Det handlet nemlig om en sårende kommentar fra en gutt.

- Da jeg kysset ham sa han: «Leppene dine er utrolig små, men du er flink til å kysse,» avslører Kylie til bladet Complex, ifølge People.com.

- Det var så frekt sagt. Fra da av føltes det som om alle gutter stirret på leppene mine og at ingen ville kysse meg, fortsetter hun.

Inngrep i hemmelighet

Episoden ledet til at Kylie i all hemmelighet forstørret leppene - et valg hun synes var vanskelig å ta.

- Jeg hadde ikke fylt 17 år en gang. Hva ville skje hvis jeg stod frem og innrømmet at jeg hadde fikset på dem? Hva ville alle disse mødrene synes om meg? Barna deres og fansen min ville tro at jeg var gal. Jeg ville ikke være et dårlig forbilde, forteller hun til bladet.

LES OGSÅ: Nå er det «underboob» som det gjelder