Slik feiret kjendisene Thanksgiving

- Så takknemlig for barna mine.

FEIRING: En rekke kjendiser har delt sine Thanksgiving-bilder på Instagram. Foto: Skjermdumper fra Instagram
FEIRING: En rekke kjendiser har delt sine Thanksgiving-bilder på Instagram. Foto: Skjermdumper fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble Thanksgiving markert i USA, og i den anledning har en rekke kjendiser tatt til Instagram for å dele bilder fra feiringen, samt for å fortelle hva de er takknemlige for.

USAs tidligere førstedame Michelle Obama (55), var ekstra tidlig ute i år, og delte allerede onsdag et bilde av familien, som de siste dagene har fått mye oppmerksomhet i mediene.

Se dette innlegget på Instagram

From our family to yours, #HappyThanksgiving!

Et innlegg delt av Michelle Obama (@michelleobama)

Men den tidligere presidentfamilien er som nevnt ikke alene om å markere Thanksgiving, og i sosiale medier renner det over av bilder fra feiringen. Realitystjernen Kim Kardashian (39) er blant dem som deler hva hun er takknemlig for i år.

GALLA: Da Kim Kardashian møtte opp på årets MET-gala, var det flere som sperret opp øynene. I etterkant har også leger kritisert antrekket hennes. I «Keeping up with the Kardashians» får vi se alt strevet som krevdes for å få på kjolen. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer

«Så takknemlig for barna mine», skriver 39-åringen først til et bilde av ektemannen Kanye West (42) og deres yngste sønn, Psalm (seks måneder), før hun følger opp med et bilde av seg selv og parets tre eldste barn, North (6), Saint (3) og Chicago (1) - med den samme bildeteksten.

Se dette innlegget på Instagram

So Thankful for my babies

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Se dette innlegget på Instagram

So thankful for all of my babies

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Delte sjeldent bilde

Kim Kardashian er ikke den eneste som er takknemlig for familien sin.

Skuespiller Diane Kruger (43) har i anledning Thanksgiving delt et sjeldent bilde av datteren sin, som kom til verden i november i fjor. Til bildeserien, som også inkluderer et bilde av Kruger og kjæresten Norman Reedus (50), skriver hun:

«Jeg vet du ikke kommer til å huske disse turene, og du kommer ikke til å huske alt vi snakker om, men jeg håper du alltid vil huske hvor høyt du er elsket og hvor takknemlige vi er for å ha deg i livet vårt, og hvor takknemlig jeg alltid vil være for at @bigbaldhead (Reedus' brukernavn på Instagram, journ.anm.) har gitt meg denne vidunderlige gaven - og går med meg hånd i hånd. Fra min familie til din, Happy Thanksgiving».

Det er ikke ofte at Kruger deler av sitt eget privatliv, og heller ikke graviditeten kommenterte hun noen gang offentlig. Derfor er fansen svært begeistret over innlegget hun nå har delt i anledning høytiden.

Første familiebilde

«The Hills»-stjernen Lauren Conrad (33) benyttet Thanksgiving til å dele et helt nytt familiebilde - det første bildet av hennes nylig utvidede familie. I oktober ble nemlig Conrad og ektemannen William Tell (39) foreldre for andre gang, til en sønn.

«Så mye å være takknemlig for dette året. Ønsker alle en vidunderlig feiring», skriver under familiebildet.

For to år siden ble den tidligere realitystjernen mor for første gang, da sønnen Liam James kom til verden. I oktober fødte hun nok en sønn, som fikk navnet Charlie Wolf.

Da babyen meldte sin ankomst delte hun bare en tegning av familien, så dette er altså det første bildet hun deler med fansen av sin ferske sønn.

Spesialmåltid

Thanksgiving forbindes ofte med et godt måltid, og kjendisene har heller ikke i år spart på kruttet hva gjelder å diske opp til en storslått feiring.

Reese Witherspoon (43) har delt et bilde der hun poserer foran et festpyntet bord. I bildeteksten presiserer imidlertid skuespilleren at hun selv ikke har stått for maten.

«Takknemlighet er når noen andre lager mat mens du åpner vinen. God Thanksgiving, folkens», skriver hun.

Jennifer Aniston (50) har på sin side selv laget maten til «Friendsgiving», som hun arrangerer for vennene sine dagen før selve Thanksgiving.

På Instagram har hun delt en bildeserie der det kommer frem at hun i år har tatt hensyn til kameraten Jimmy Kimmels (52) ønske - da han nylig fortalte at han synes det er synd at hun serverer Thanksgiving-mat en dag før.

«Ok, Jimmy Kimmel … Her er Friendsgiving-enchiladasene dine», skriver hun til innlegget, der det til slutt er en video av hans reaksjon.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Se flere Thanksgiving-bilder her:

Se dette innlegget på Instagram

all servants served. #happythanksgiving

Et innlegg delt av Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

Se dette innlegget på Instagram

thankful for the love of my life

Et innlegg delt av Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

LES OGSÅ: - Jeg kjente henne ikke igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer