Kjendis-Norge:

Slik feiret kjendisene jul

Omgangssjuke, utenlandsferie og levende julegaver. Her får du servert kjendisenes julebilder.

JUL I KJENDIS-NORGE: Noen feirer med pysj og film, andre i full finstas. Influenser Caroline Berg Eriksen er kjent for å gjøre sistnvente. Foto: Heiko Junge / NTB
JUL I KJENDIS-NORGE: Noen feirer med pysj og film, andre i full finstas. Influenser Caroline Berg Eriksen er kjent for å gjøre sistnvente. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går florerte det med bilder av glade fjes ikledd finstasen foran et pyntet juletre på Instagram fra kjendisene. Men også omgangssyke, morgenbading og spesielle juletradisjoner.

Dobbel feiring

Den nybakte faren Nicolay Ramm (33) feiret sammen med blant annet forloveden Josephine Leine Granlie (33). I går bekreftet Ramm at han tilhører «Team Ribbe». For familien ble det en dobbel-feiring, ettersom at det også var Granlies bursdag

Årets julefeiring ble ekstra spesiell for artist Tone Damli (33) og kjæresten Markus Foss. Det var nemlig første jula i nytt hus for paret og deres to barn, Billie (7) og Marlon (1). Familien på fire flyttet inn i sitt splitter nye hjem for tre måneder siden.

Å flytte inn i huset var trolig etterlengtet ettersom husdrømmen har bydd på en rekke utfordringer for Foss og Damli. Det var tilbake i 2015 de gikk til innkjøp av «Villa Solum» på Blommenholm i Bærum for 9,5 millioner kroner med planer om å pusse opp.

I januar 2017 ble det imidlertid kjent at paret hadde revet villaen for å bygge nytt. Dette medførte et gigantgebyr på 400 000 kroner fra kommunen, ettersom det ble slått fast at de ikke hadde tillatelse til rivingen. Seinere samme år solgte paret deler av tomten. Salget endte på nesten 800 000 kroner under prisantydning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer