Kjendis-Norge:

Slik feiret kjendisene jul

Omgangssjuke, utenlandsferie og levende julegaver. Her får du servert kjendisenes julebilder.

JUL I KJENDIS-NORGE: Noen feirer med pysj og film, andre i full finstas. Influenser Caroline Berg Eriksen er kjent for å gjøre sistnvente. Foto: Heiko Junge / NTB
JUL I KJENDIS-NORGE: Noen feirer med pysj og film, andre i full finstas. Influenser Caroline Berg Eriksen er kjent for å gjøre sistnvente. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går florerte det med bilder av glade fjes ikledd finstasen foran et pyntet juletre på Instagram fra kjendisene. Men også omgangssyke, morgenbading og spesielle juletradisjoner.

Dobbel feiring

Den nybakte faren Nicolay Ramm (33) feiret sammen med blant annet forloveden Josephine Leine Granlie (33). I går bekreftet Ramm at han tilhører «Team Ribbe». For familien ble det en dobbel-feiring, ettersom at det også var Granlies bursdag

Årets julefeiring ble ekstra spesiell for artist Tone Damli (33) og kjæresten Markus Foss. Det var nemlig første jula i nytt hus for paret og deres to barn, Billie (7) og Marlon (1). Familien på fire flyttet inn i sitt splitter nye hjem for tre måneder siden.

Å flytte inn i huset var trolig etterlengtet ettersom husdrømmen har bydd på en rekke utfordringer for Foss og Damli. Det var tilbake i 2015 de gikk til innkjøp av «Villa Solum» på Blommenholm i Bærum for 9,5 millioner kroner med planer om å pusse opp.

I januar 2017 ble det imidlertid kjent at paret hadde revet villaen for å bygge nytt. Dette medførte et gigantgebyr på 400 000 kroner fra kommunen, ettersom det ble slått fast at de ikke hadde tillatelse til rivingen. Seinere samme år solgte paret deler av tomten. Salget endte på nesten 800 000 kroner under prisantydning.

JUL: Tone Damli Aaberge skal feire sin første jul i det nye huset på Blommenholm. Video: Viaplay Vis mer

Omgangssyke

I år ble det Førde-jul på programleder Ronny Brede Aase (35). Han feiret julekvelden med blant annet forloveden og «Naked Attraction»-programleder Tuva Fellman (34) og deres lille datter som kom til verden i fjor.

Men på Instagram delte paret at de begge hadde fått omgagssjuke, men skålte i rødvin og spiste ribbe mellom slaga.

«God jul fra to som kjører omgangssjuke, gavepakning og legging av unge om hverandre. Har klart å få på sminke, dress og kjole, så får vi bare se om vi kommer oss opp til andre etasje for middag», skrev Fellman på Instagram.

En annen som fikk julebesøk av omgangssyke, var komiker Sigrid Bonde Tusvik (41). Hun hadde heldigvis koselig selskap av hunden Ninja.

«Ble alene-med-omgangssjuke-jul i år! Tenker på alle andre som ligger rett ut uten ork. De kreftsyke, kronisk syke, psykisk syke, dødssyke og koronasyke. Sender en ekstra juleklem til dere i denne tida», skriver podkastprogramlederen på Instagram.

Full glam

Hos influenser-søstrene Vita og Wanda (29), var det full glam i jula. De feiret hjemme sammen med sin mor og sin pelskledde venn Bjarne. Bjarne bor vanligvis hos radioprofil Niklas Baarli og psykolog Benjamin Silseth, men fikk gleden av å feire julekvelden hos tvillingene.

Hos influenser Caroline Berg Eriksen (34) var det også glam som gjaldt på julekvelden. I tillegg til å ha dekorert huset med glitter og julepynt, gikk også Eriksen for en rød julekjole med paljetter og fjær.

Johannes Klæbo

Skistjerna fra Trøndelag, Johannes Klæbo (25), feiret jul sammen med kjæresten Pernille Døsvik i utlandet. De feiret nemlig jul i Davos i Sveits, og sendte en liten julehilsen fra hotellrommet.

Prisen for beste juletre går til oss, spøkte trønderen.

I 2019 ble det kjent at paret hadde kjøpt hus sammen, men i år ble stua i det nye huset byttet med et hotellrom i utlandet i jula.

Sporty jul

Mens andre lå på sofaen med godteskåla og «Tre nøtter til Askepott» på skjermen, innviet programleder og «Ludvig Daae»-sanger Helene Olafsen (31) jula med en fjelltur med svigerfamilien.

I november ble det kjent at Olafsen forloveden Jørgen Nilsen skal bli foreldre for andre gang.

«Goood jul, alle❤️ Andre jul i Bergen, andre Stoltzekleiv på julaften i 6.mnd. Anbefales ikke, men svigers sine tradisjoner er urokkelige. Håper dere får en strålende kveld», skrev stjerna på Instagram.

VGTV-profil Morten Hegseth (35) hadde også en frisk start på dagen i går. Hegseth innviet jula med et forfriskende bad sammen med resten av nabolaget. Etter det kalde badet ventet forfriskninger, før jula kunne begynne for alvor.

Nytt familiemedlem

Etter at kronprinsfamilien hadde vært på julegudstjeneste i Asker kirke, bar det rett til Skaugum for julefeiring. Der ventet en ekstra søt julegave: valpen Molly Fiskebolle.

Familiens ene hund, Muffins Kråkebolle gikk bort av kreftsykdom i sommer, og i julen fikk den gjenværende hunden Milly Kakao selskap av det nye pelskledde familiemedlemmet.

Komiker og programleder Stian Blipp (31) har også delt et julebilde med følgerne sine. Blipp-familien feiret første jula med det nyeste familiemedlemmet, sønnen Bowie. Han kom til verden i oktober, og fikk oppleve julekvelden for første gang.

Viktig budskap

Stylist og TV-profil Erlend Elias Bragstad (39) viste frem årets juleantrekk foran juletreet: høyhalset genser med vest og en rødrutete bukse. På Instagram ønsket han god jul fra hjemstedet Tysfjord, og delte samtidig et viktig budskap.

«Om det blir noen tunge dager så husk at man alltid kan ringe @mental_helse på tlf 116123», skrev stylisten under årets julebilde.

Kjendisstylisten har tidligere snakket åpent om temaet psykisk helse, blant annet i forbindelse med farens bortgang.

Mystisk mann

På dagtid koste artist Julie Bergan (27) seg med julestrømpe og koseklærne foran juletreet hjemme i Skien. Senere på kvelden var det derimot på med bunaden, og ut for å ta årets julebilde. På bildet har «Arigato-sangeren» også med seg en mystisk kjekkas.

Musikkekspert og «Norges nye megahit»-dommer Christine Dancke (37) feiret høytiden i Oslo. På Instagram delte hun et koselig julebilde sammen med kjæresten Simon Bergseth (27), som hun også venter sitt første barn med.

«Gooood jul fra Gamle Oslo til hver og en som ser denne. Nå blir sikkert Simon lettere irritert eller kanskje litt flau siden jeg poster akkurat dette klissete bildet, men det er jo litt koselig da. Håper du er med noen du er glad i og får en fin jul og gjør akkurat det du har lyst til! (Det siste der er den største gaven du kan gi deg selv) Klem fra meg», skrev 37-åringen under bildet.

Spesiell juletradisjon

Programleder Solveig Kloppen (50) sendte en liten julehilsen til følgerne på Instgram fra badet. Her foregår nemlig den faste juletradisjonen: å pynte morens protese.

Det har vært en tradisjon i Kloppen-familien, da hennes mor pleide å sette fra seg beinprotesen før hun la seg på lille julaften.

Tidligere har Kloppen delt til Se og Hør at den unike tradisjonen fortsatte etter at Kloppens mor gikk bort i 2017.

- Da er det på en måte jul når vi har pyntet foten. Også døde hun for fire år siden, men da arvet jeg protesen hennes, så da har vi fortsatt med å pynte julefoten. Jeg er glad for at vi startet den tradisjonen mens mamma fortsatt var i live.

Babylykke

«The Kåss Furuseths»-programleder Cecilie Ramona Kåss Furuseth (37), delte en gladnyhet på julekvelden. I april får hun og kjæresten Anthony Harrison en baby. Fra før har paret sønnen Finley, som gliser bredt på årets julebilde.

Erik Follestad (32) har også postet et bilde på Instagram med sønnen Jens, som kom til verden i juli. På bildet kan det se ut til at Jens ikke er særlig imponert over julekvelden.

«Da var det jul! Jens mener det er PÅ TIDE Å FÅ PÅ NOE JÆVLA GAVER HER NÅ!!!!!!!», skriver «Spårtsklubben»-profilen.

Datteren til artist Atle Pettersen (32), Demi, som ble født akkurat tidsnok til å kunne oppleve jula i år. ser det derimot ut til at hadde en avslappende første julefeiring.

Jul med eksen

I april ble det kjent at Louise Angelica Riise (31) og den tidligere fotballstjerna John Arne Riise (41) går fra hverandre etter sju års ekteskap. De har sønnen Colin sammen.

Den gang kunne Louise Angelica fortelle at eksparet går fra hverandre som gode venner.

Det kunne bekreftes på Instagram i går, der Louise har publisert et bilde med John Arne og sønnen.

«I år feiret John Arne julaften sammen med oss, hos bestemor (oldemor) sammen med nærmeste familie. Deilig ribbe sto på menyen og jeg kjørte smoking i år. Håper alle hadde en fin feiring!», skriver influenseren under bildet.

LES OGSÅ: Kongelig jul: Slik feirer Europas kongefamilier jul

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer