Nyttårsaften 2017:

Slik feiret kjendisene det nye året: Hattefest, influensa og babycall

Ringte inn det nye året med brask og bram.

FEIRING: Anne Rimmen, Thomas Gullestad og Gunhild Stordalen er blant kjendisene som har delt bilder fra nyttårsfeiringa. Foto: NTB Scanpix
FEIRING: Anne Rimmen, Thomas Gullestad og Gunhild Stordalen er blant kjendisene som har delt bilder fra nyttårsfeiringa. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Flere av landets kjendiser fant fram finstasen og feiret det nye året med brask og bram. En rekke av dem har delt bilder fra sin kveld med sine følgere på sosiale medier.

Mye later derimot til at det ble en noe annerledes feiring på programleder Stian Blipp (27). Han har nemlig delt et bilde hvor han ser noe pjusk ut, og skriver at han har fått influensa.

- 2017, du ga fader meg mye snadder i løpet av dine 365 dager, men denne dritt-influensaen du serverte helt på tampen kunne du godt spart deg for! Godt nyttår fra sengekanten, folkens! Har på følelsen at vi skal gjøre jæklig mye gøy sammen i 2018. Nå er det 8 minutter til jeg skal hoste opp en skikkelig slimrakett! Big love, skriver han under bildet.

Foreldre

Anne Rimmen (36), som ble mor for første gang til sønnen Ebbe for halvannet år siden, feiret sammen med samboeren Ailo Gaup (38). De to turtelduene hadde trolig lagt sønnen da klokka slo tolv.

Rimmen har nemlig delt et bilde hvor hun og Gaup står under fyrverkeriregn med en babycall i hånda.

- Fyrverkeri og babycall er livet! Godt nyttår, skriver hun.

Eksotisk feiring

Gunhild (38) og Petter Stordalen (55) har feiret jula og nyttår på Mauritius. I romjula la Gunhild ut en varm hyllest til ektemannen, og i sin nyttårshilsen oppfordrer hun følgerne sine til å gjøre mest mulig i det nye året.

Gunhild sitter på Petters rygg og de to turtelduene ser svært lykkelige ut.

- En ny start og uendelige muligheter. La oss gjøre mest mulig ut av det. Ønsker alle et godt, sunt og bærekraftig nyttår, skriver hun under bildet.

Venter barn

Tinashe og Odd Magnus Williamson (37), som venter sitt første barn sammen, benyttet anledningen til å se tilbake på året som har gått.

På sin Instagram-profil skriver Tinashe at hun ser fram til hva 2018 har å by på.

- Herregud Oddi min favoritt rasstapp. I 2017 pendlet vi Bergen-Oslo, dro til Zimbabwe og der ble babyen vår lagd! Så kjøpte vi oss hus! Takk for et fantastisk år. Heihei 2018 bring it, vi gleder oss, skriver hun under et bilde hvor de vordende foreldrene ser svært forelsket ut på hverandre.

Hattefest

Komiker Sigrid Bonde Tusvik (37) hadde på sin side invitert til feiring og hattefest. Hun har delt flere bilder med følgerne sine, med ulike hatter på.

- Da er vi klare for hattefest og nyttårsaften i tåka, skriver hun.

Første nyttårsdag har 37-åringen også delt et bilde fra feiringen sammen med blant andre Else Kåss Furuseth og serieskaperen bak «Skam», Julie Andem.

- Dett var dett 2017! Syns det funka.

Ønsker seg jaktrifle

I romjula hadde «Den 12. Mann» premiere på norsk kino. Thomas «Fingern» Gullestad (37) kapret hovedrollen som selveste Jan Baalsrud, og har trolig hatt et fullpakket program de siste ukene.

Nyttårsaften feiret han sammen med kona Jenny Skavlan (31), og paret har delt et par bilder fra sin nyttårsfeiring.

- Godt nyttår! Ønsker meg jaktrifle til neste jul, skriver Gullestad under et bilde hvor han står opp kona, som ligger over et bjørneteppe.

Jenny Skavlan på sin side har delt en video med følgerne sine, hvor hun spiller familiespillet «Stor i kjeften» og det så ut til at ekteparet hadde en livlig feiring.

- Når du akkurat har fått ny nattregulering og skal fortelle om dompap på fuglebrett, skriver hun.

Se bilder fra flere kjendisers feiring nedenfor.

LES OGSÅ: Disse tok vi farvel med i 2017