<strong>TAKKNEMLIGHETENS DAG:</strong> Flere av Amerikas store kjendiser feiret den store høytidsdagen sammen med sine kjære og nære. Foto: Instagram
TAKKNEMLIGHETENS DAG: Flere av Amerikas store kjendiser feiret den store høytidsdagen sammen med sine kjære og nære. Foto: Instagram Vis mer

Thanksgiving:

Slik feiret kjendisene årets Thanksgiving

Delte flere bilder og hilsener fra den årlige feiringen i sosiale medier.

Publisert
Sist oppdatert

Torsdag var det duket for den årlige feiringen av høytiden Thanksgiving i USA. Dagen der nære og kjære samles for en høytidelig middag - som regel bestående av kalkun med godt tilbehør.

Også flere av Amerikas største kjendiser samlet seg for kvalitetstid sammen med familie og venner, og delte gledelig bilder med fansen av den store dagen.

Flere av stjernene benyttet også anledningen til å fortelle hva de er mest takknemlige for, og hyllet familiene sine i rørende innlegg på Instagram.

Svidde maten

Modell og kokebok aktuelle Chrissy Teigen (32) benyttet store deler av dagen på kjøkkenet for å kokkelere sammen en tradisjonell Thanksgiving middag til familien. Hun delte flere videoer av at hun laget en pai på Instagram-stories, men ventet med å dele bildet av det ferdige resultatet. Dette kom av at desserten endte med å bli fullstendig svidd.

«I tilfelle dere lurer på hvorfor jeg ikke delte bilde av den ferdige paien på Insta-story», skrev Chrissy til bildet.

Til tross for uhellet med paien, så det ut til at det ble en suksessfull middag for 32-åringen og resten av familien til slutt. Ektemannen og sanger John Legend (39) brukte noe av dagen til å opptre sammen med flere kjente artister under Macy's Thanksgiving Day Parade.

Kardashian-feiringen

Realitystjernen Khloé Kardashian (34) tilbrakte dagen i Cleveland sammen med kjæresten Tristan Thompson (27) og den 7 måneder gamle datteren True.

Dette var True sin aller første feiring av Thanksgiving, og Khloé delte flere bilder av alt fra det dekkede bordet, til utvalget av maten og sin nydelige datter.

Se dette innlegget på Instagram

Thankful you picked me 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Under bildet skrev Khloé at hun er takknemlig for at datteren valgte nettopp henne.

Tristan benyttet også anledningen til å dele et bilde sammen med Khloé og True, hvor han skrev at han følte seg velsignet, og sendte en hilsen til alle med et ønske om en god Thanksgiving.

Det var tydelig at spesielt Kourtney Kardashian (39) savnet søsteren Khloés tilstedeværelse under familiens årlige Thanksgiving feiring. Dette uttrykte hun i et bilde hun delte med følgerne sine på Instagram.

På bildet viste det seg også at Kourtney feiret dagen sammen med ekskjæresten Scott Disick (35), og de tre barna Penelope (6), Mason (8) og Reign (3).

«Jeg våknet opp i sengen min med barna mine, og i samme hus som søstrene mine (minus Khloé, savner deg), mine brødre, faren til barna mine, mamma, bestemor, og alle niesene og nevøene mine. Jeg føler meg mer enn takknemlig, god Thanksgiving», skrev trebarnsmoren under bildet.

Moren til de berømte Kardashian-søstrene, Kris Jenner (63), delte et gammelt bilde av alle døtrene og sønnen Rob Kardashian (31) følgerne sine.

Under bildet skrev hun en kjærlighetserklæring til familien sin.

«God Thanksgiving folkens! Jeg er så takknemlig for alle dere. Takk for all kjærligheten og støtten. For et begavet liv. Nyt hvert dyrebare øyeblikk. Jeg er så takknemlig for disse seks velsignelsene, og for alle mine nydelige barnebarn. Jeg takker Gud hver dag. Elsker dere», skrev hun til bildet.

Den yngste datteren i flokken, Kylie Jenner (21) benyttet anledningen til å dele flere flotte familieportretter av seg selv sammen med den 9 måneder gamle datteren Stormi og kjæresten Travis Scott (26), hvor også hun uttrykte sin takknemlighet.

Se dette innlegget på Instagram

thankful.

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Kendall Jenner (23) på sin side delte en video av hele familien med følgerne sine fra feiringen av Thanksgiving. I videoen ser man flere av familiemedlemmene samlet ute foran lysende trær, og flammer fra en peis.

Se dette innlegget på Instagram

so thankful wow

Et innlegg delt av Kendall (@kendalljenner)

Feiret bursdagen til kona

Superstjernen Justin Bieber (24) feiret dagen sammen med familien og hans kone Hailey Bieber (22). Men det var ikke bare feiringen av Thanksgiving som sto på agendaen denne dagen, også Haileys 22 årsdag skulle feires.

Moren til Justin, Pattie Mallette (43), delte flere videoer og bilder av den høytidelige dagen på sosiale medier med følgerne sine.

<strong>KASTET KAKA:</strong> Hailey fikk en bursdagskake midt i ansiktet av ektemannen. Foto: Instagram/Pattie Malette
KASTET KAKA: Hailey fikk en bursdagskake midt i ansiktet av ektemannen. Foto: Instagram/Pattie Malette Vis mer
<strong>KAKEKYSS:</strong> Justin ble heldigvis tilgitt av Hailey etter kakestuntet. Foto: Instagram/Pattie Malette
KAKEKYSS: Justin ble heldigvis tilgitt av Hailey etter kakestuntet. Foto: Instagram/Pattie Malette Vis mer

I flere av videoene som ble delt denne dagen, ser man Justin gjøre et lite pek på sin kone. På den ene videoen ser man Justin overraske Hailey med en kake, før han kastet den i ansiktet på bursdagsbarnet. Heldigvis var det kun latter og glede i respons fra kona, og Hailey fikk en ny bursdagskake like etterpå med levende lys.

Samlet alle barna

Sangstjernen Madonna (60) tilbrakte Thanksgiving med sine aller nærmeste i republikken Malawi i Sørøst-Afrika i år.

På et sjeldent familiebilde samlet hun barna, Lourdes (22), Rocco (18), David (13), Mercy (12) og tvillingene Estere og Stella (6), og delte det gladelig med følgerne sine.

I innlegget hyller hun barna sine med en hilsen om en god Thanksgiving til alle.

«Det jeg er mest takknemlig for! Barna mine har vist meg nye veier, og åpnet dører jeg aldri trodde jeg ville gå gjennom», er noe av det popikonet skriver til bildet.

India og morgenbilde

Jennifer Lopez (49) og kjæresten Alex Rodriguez (43) delte et bilde av seg selv sammen med alle barna for et koselig familiebilde i sengen på morgenen.

«Takknemlig for morgener som dette med de jeg elsker aller mest. Jeg er heldig», er noe av det Alex skriver til bildet.

Bryllup står for tur

Nick Jonas (26) og forloveden Priyanka Chopra (36) reiste vekk fra USA og bestemte seg for å feire Thanksgiving i India, hjemlandet til sistnevnte, sammen med familie og venner. Bryllupet til de to turtelduene står snart for tur, og da er hyggelig med litt ekstra kvalitetstid sammen med familie og venner.

«For en vakker thanksgiving. Håper alle får den beste dagen sammen med sine kjære», skrev han.

Det er flere som også har begynt å undre på om bryllupet skal finne sted allerede neste helg, etter at Priyanka delte et bilde av seg selv og forloveden Nick på Instagram hvor hun skrev:

«Velkommen hjem, baby»

Se dette innlegget på Instagram

Welcome home baby... 😍

Et innlegg delt av Priyanka Chopra (@priyankachopra)

Viktig budskap

Skuespiller Jennifer Garner (46) delte et morsomt, gammelt bilde fra en tidligere Thanksgiving-feiring hvor hun var kledd ut sammen med en venn. Under bildet benyttet hun anledningen til å dele et viktig budskap med følgerne sine.

«Så mange oppskrifter til Thanksgiving, men hva med en ny tradisjon? Inviter en venn fra et fremmed land (i dette tilfellet England). Finn opp Thanksgiving tradisjoner hun er nødt til å følge. Jeg kledde min kjære venn Brit opp som en kalkun og viste henne frem i gatene i Charleston», skrev hun og fortsatte:

«Kanskje du kan foreslå å gi gaver på Thanksgiving? Jeg gjorde det, og har fortsatt halskjedet mitt til å vise frem min gode fantasi. Thanksgiving er for familie, venner, mat og fotball, men ikke glem å ha det moro. God thanksgiving», lød det i innlegget til skuespilleren.

Artig påfunn

Skuespiller Blake Lively (31) gjorde også en annen vri på Thanksgiving-feiringen i år. Istedenfor å dele familiebilder og kjærlige hilsener, delte hun to morsomme bilder med følgerne sine.

Se dette innlegget på Instagram

Thanksgiving: EXPECTATION vs REALITY....

Et innlegg delt av Blake Lively (@blakelively)

Lively prøvde å gjenskape hvordan man kan se for seg at feiringen blir, versus hvordan den egentlig er.

Det ene bildet viser skuespilleren sitte i en storslått kjole med glitter og stas, rett og slett en overdådig fest, imens det andre bildet er rake motsetningen. Bildet viser 31-åringen sittende i bilen med fanget fullt av fast food. Kommentarene har strømmet inn, og det er tydelig at flere syntes at påfunnet var festlig.

Delte bilde av den døde ekskjæresten

Sangfuglen Ariana Grande valgte å dele et bilde på Instagram stories av avdøde Mac Miller, hvor hun skrev at han var savnet.

<strong>SAVNER EKSKJÆRESTEN:</strong> Ariana Grande delte et minne fra fjorårets Thanksgiving feiring sammen med ekskjæresten, avdøde Mac Miller.
SAVNER EKSKJÆRESTEN: Ariana Grande delte et minne fra fjorårets Thanksgiving feiring sammen med ekskjæresten, avdøde Mac Miller. Vis mer

Bildet hun delte var et skjermbilde av et minne på Facebook som var fra fjorårets Thanksgiving. På bildet ser man Ariana hviler hodet på skulderen til ekskjæresten imens han tar en høneblund.

LES OGSÅ: Svarer på «egoisme»-kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer