Irina Shayk og 4. juli:

Slik feiret hun 4. juli etter bruddet

Fyrverkeri, flagg og gode venner. Slik feiret Irina Shayk og de andre stjernene nasjonaldagen.

ETTER BRUDDET: Irina Shayk har vært mye i mediene siden bruddet med Bradley Cooper ble kjent. Foto: NTB Scanpix.
ETTER BRUDDET: Irina Shayk har vært mye i mediene siden bruddet med Bradley Cooper ble kjent. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske nasjonaldagen ble i år, som alle andre år, en storslått dag for stjernene i Hollywood. Tradisjonen tro var det amerikanske flagg i alle former, grillmat og fyrverkeri å se overalt i sosiale medier.

Stjernene viste med andre ord sin kjærlighet til landet med brask og bram.

Feirer uavhengighetsdagen

Supermodellen Irina Shayk (33) gikk også kledd i det amerikanske flagget for å markere dagen.

Hun poserte i et «stars and stripes»- antrekk på noen tømmerstokker ved en innsjø, og så virkelig ut til å nyte livet i det vakre sommerværet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Happy 4 Th ⛱

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Shayk har i det siste vært mye i mediene etter at nyheten kom om at hun og kjæresten Bradley Cooper (44) skal ha bestemt seg for å gå fra hverandre. Det har dessuten gått rykter om at Cooper og hans «A Star is Born»-kollega, Lady Gaga (33), har hatt en affære, til tross for at dette også er blitt sterkt benektet.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

Paris Hilton (38) elsker å markere nasjonaldagen med noen ordentlige patriotiske bilder. I år, som i fjor, har Hilton delt to glamorøse, glitrende bilder hvor hun poserer foran det amerikanske flagget. I teksten gratulerer hun alle med nasjonaldagen.

Se dette innlegget på Instagram

Happy 4th of July! 🇺🇸🎉

Et innlegg delt av Paris Hilton (@parishilton)

View this post on Instagram

Happy 4th of July 💋🇺🇸

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Kygo

Vår alles kjære Kygo (27) koste seg også på denne fine dagen i Malibu, California. Her poserer han og en kompis foran en bil med det amerikanske flagget drapert over. De er begge kledd i helhvitt med t-skjorter hvor det står «USA» tvers over brystet. De ønsker alle til lykke med nasjonaldagen.

View this post on Instagram

Happy 4th of July🇺🇸

A post shared by Kygo (@kygomusic) on

Sofia Vergara og Joe Manganiello

Det flotte paret Sofia Vergara (46) og Joe Manganiello (42) nyter for tiden idylliske dager i vakre Italia. De er ivrige på å oppdatere med vakre og koselige bilder fra sin drømmeferie, og i går ønsket de også alle en gledelig 4. juli.

De feirer for øvrig også at det er fem år siden de begynte å date. Her har Manganiello publisert et bilde av sin kone for å ønske alle en god feiring.

View this post on Instagram

Happy 4th America 🇺🇸

A post shared by JOE MANGANIELLO (@joemanganiello) on

Lea Michele

Skuespiller og artist Lea Michele (32) ønsket alle sine følgere på Instagram en god nasjonaldag med en flott selfie ute i solen, foran en blå himmel med lette skyer.

Fyrverkeri

Fyrverkeri er en viktig tradisjon for mange amerikanere på nasjonaldagen. Stjernene er intet unntak, og de tar gjerne del i festlighetene med storslått og vakkert fyrverkeri.

I år ledet artist Ciara (33) Macys årlige 4. juli-fyrverkeri-show, sammen med danser Derek Hough (34). I den anledning publiserte hun en video på Instagram av seg selv iført militær-effekter mens hun synger «Happy fourth of July». Senere på kvelden la hun også ut en video fra fyrverkeri-showet.

View this post on Instagram

Whoooooo!! #4thofjuly. Best Party Baby!

A post shared by Ciara (@ciara) on

Britney Spears (37) oppdaterte også følgerne sine med et vakkert bilde av fyrverkeri, mens hun ønsket alle til lykke med nasjonaldagen.

View this post on Instagram

Happy fourth friends !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Det samme gjorde skuespiller og trebarnsmor Kate Hudson (40), mens hun i tillegg publiserte et morsomt videoklipp av seg selv og familien.

View this post on Instagram

❤️🎇❤️

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

«Jeg prøvde, virkelig! ... Men dette ser ut til å være det beste jeg kan få til av et familieøyeblikk i dag. Gratulerer med nasjonaldagen fra min familie til din. Må vi etterstrebe å beskytte prinsippene som landet vårt ble grunnlagt på. Må vi alltid strebe etter å bli bedre enn dagen før og må vi alltid huske på at "Forandring er livets lov. Den som kun ser på fortiden og nåtiden vil garantert gå glipp av fremtiden" - JFK», skriver hun til følgerne sine under innlegget.

Det amerikanske flagget

For å vise hvor patriotiske de er, elsker amerikanerne å feire med «The stars and stripes» i alle slags former.

Reese Witherspoon (43) ønsket følgerne sine en god nasjonaldag med en video av seg selv og sønnen - hvor flagget kom i vifteform.

Jessical Biel (37) og mannen Justin Timberlake (38) så også ut som de hadde en flott feiring. Biel bar det amerikanske flagget i begge hender, på ryggen i paljetter og som rumpetaske.

Skuespiller Elizabeth Banks (45), kjent fra blant annet «The Hunger Games»-filmene og den kommende «Charlie's Angels»-rebooten, hadde det amerikanske flagget i hånd og rundt halsen for å hedre uavhengighetsdagen. Hun skriver til følgerne sine «Elsker deg, Amerika», fulgt av emneknaggen «Happy 4th of July».

View this post on Instagram

I love u America. #Happy4thofJuly

A post shared by Elizabeth Banks (@elizabethbanks) on

Drew Barrymore (44) koste seg med familien på stranden og viftet stolt med det amerikanske flagget i solen. Hun lagde også en spilleliste for å markere dagen, og delte linken med følgerne sine.

«God 4. juli!! Jeg lagde en ny spilleliste kun for i dag! Jeg spiller den på stranden. Link i bio - håper dere liker den!! #happyfourthofjuly»

Holdt «pool party» - for én

Den morsomme skuespilleren Mindy Kaling (40), kjent fra «The Office», «The Mindy project» og «Ocean's 8», holdt på sin side en «storslått» bassengfest kun for seg selv. Hun publiserte en video på sin Instagram-konto fra den flotte festen.

«Hei dere, det er Mindy og velkommen til min store sommer-bassengfest. Å nei, vent, det er bare meg», sier Kaling humoristisk i videoen. I teksten skriver hun: «Hvordan går din 4. juli?»

View this post on Instagram

How’s your 4th of July going? 🍉

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling) on

Stjernespekket vennefest

«Friends»-stjernen Courteney Cox (55) feiret derimot med flere gode venner. Blant disse var «Friends»-kollega Jennifer Aniston (50), «Big Little Lies»-stjerne Laura Dern (52), smykkedesigner Jennifer Meyer (42) og flere andre.

«Gratulerer med nasjonaldagen, alle sammen! Jeg er så heldig som får tilbringe den med så mange kvinner jeg elsker», skriver Cox.

Oppblåsbar flamingo

Noen som også så ut til å storkose seg var Ryan Seacrest (44) som, sammen med tv-programleder Kelly Ripa (48), poserte smilende i en gigantisk oppblåsbar flamingo-flåte.

«Vi (party) folket. Gratulerer med dagen, Amerika! #4thofjuly», skriver Seacrest på Instagram.

Robert Downey Jr. (54) derimot bestemte seg for å ta en liten, avkjølende dukkert i en vanndunk for å vise sin kjærlighet for Amerika.

«#dunkitformycountry #happy4th #happybirthdayameruca #us», skriver Downey Jr. under videoinnlegget.

LES OGSÅ: - «Friends»-kollegene frykter for kameratens liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer