Irina Shayk og 4. juli:

Slik feiret hun 4. juli etter bruddet

Fyrverkeri, flagg og gode venner. Slik feiret Irina Shayk og de andre stjernene nasjonaldagen.

ETTER BRUDDET: Irina Shayk har vært mye i mediene siden bruddet med Bradley Cooper ble kjent. Foto: NTB Scanpix.
ETTER BRUDDET: Irina Shayk har vært mye i mediene siden bruddet med Bradley Cooper ble kjent. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske nasjonaldagen ble i år, som alle andre år, en storslått dag for stjernene i Hollywood. Tradisjonen tro var det amerikanske flagg i alle former, grillmat og fyrverkeri å se overalt i sosiale medier.

Stjernene viste med andre ord sin kjærlighet til landet med brask og bram.

Feirer uavhengighetsdagen

Supermodellen Irina Shayk (33) gikk også kledd i det amerikanske flagget for å markere dagen.

Hun poserte i et «stars and stripes»- antrekk på noen tømmerstokker ved en innsjø, og så virkelig ut til å nyte livet i det vakre sommerværet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Shayk har i det siste vært mye i mediene etter at nyheten kom om at hun og kjæresten Bradley Cooper (44) skal ha bestemt seg for å gå fra hverandre. Det har dessuten gått rykter om at Cooper og hans «A Star is Born»-kollega, Lady Gaga (33), har hatt en affære, til tross for at dette også er blitt sterkt benektet.

Paris Hilton (38) elsker å markere nasjonaldagen med noen ordentlige patriotiske bilder. I år, som i fjor, har Hilton delt to glamorøse, glitrende bilder hvor hun poserer foran det amerikanske flagget. I teksten gratulerer hun alle med nasjonaldagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer