Slik feiret de «Skal vi danse»-seieren

Se eksklusiv video fra etterfesten.

Publisert
Sist oppdatert
GLADE VINNERE: Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya var tydelig stolte da de poserte med pokalen etter Skal vi danse-seieren. Foto: FameFlynet Norway
GLADE VINNERE: Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya var tydelig stolte da de poserte med pokalen etter Skal vi danse-seieren. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: Det var Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya som lørdag kveld vant «Skal vi danse», etter å ha slått Kim-Daniel Sannes og Elena Bokoreva Wiulsrud i finalen.

Etter konkurransen var over, trakk deltagere, programledere, dommere og andre gjester til Radisson-hotellet i Nydalen, der etterfesten ble arrangert.

Og de siste personene til å ankomme festen var selvsagt vinnerne. De entret den røde løperen til stor jubel blant de andre festdeltagerne, og så ut til å nyte blitsregnet som skyllet over dem.

Artikkelen fortsetter under bildet...- Her er det masse bra folk, og med bra folk pleier det å bli bra fest. Vi er fortsatt dritglade. Vi har pokal, og skal ha det fett, sa Søfteland til Seoghør.no.

- Det tar sikkert litt tid før det synker inn at vi faktisk har vunnet, sa Khamitskaya.

Elena Bokoreva Wiulsrud var skuffet etter finalenederlaget, men gledet seg til å feste.

- Begge gutta fortjente å vinne, men Eirik var best, og sånn er det, sa hun til Seoghør.no.

Se eksklusiv video fra festen med gratulasjoner og god stemning øverst i saken!
 

 

  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer