Kardashian-familien:

Slik feiret de påsken

Bli med på innsiden av årets påskefeiring hos Kardashian-familien.

FIKK BESØK: Speiselt de minste i Kardashian-familien virket å være fornøyd etter årets påskefeiring. Her er Stormi Webster (2) og Chicago West (3) avbildet sammen med påskeharen. Foto: Instagram/Kylie Jenner
FIKK BESØK: Speiselt de minste i Kardashian-familien virket å være fornøyd etter årets påskefeiring. Her er Stormi Webster (2) og Chicago West (3) avbildet sammen med påskeharen. Foto: Instagram/Kylie Jenner Vis mer
Publisert

Ekstravagante feiringer hører med til Kardashian-familiens ånd. I en årrekke har fansen fått vitne elleville feiringer av bursdager og høytider, og en fellesnevner er ofte at dollarsedlene ikke er blitt holdt tilbake.

Årets påske er ingen unntak, da store og små familiemedlemmer tilsynelatende nøt godt av alt fra felles aktiviteter til god mat - alt nøye planlagt av familiens overhode Kris Jenner (64).

Ble overrasket

I anledning årets påskehøytid skal store deler av familien ha samlet seg i deres feriehus i Palm Springs. Oppholdet har selvsagt blitt nøye dokumentert i sosiale medier, både gjennom bilder og videoer.

En som følte for å dele familiefeiringen var Kim Kardashian (40). Årets påske ble hennes første uten gifteringen på fingeren, da hun som kjent tidligere i år tok ut skilsmisse fra Kanye West (46).

GRÅTER: Kim Kardashian gråter i den nye traileren for den siste sesongen av «Keeping up with the Kardashian» Vis mer

Det er ukjent hvorvidt West tok del i feiringen, men han har ikke dukket opp på noens bilder eller videoer.

Singeltilværelsen virker imidlertid ikke å ha satt en stopper for Kim, som virket svært overrasket og glad over synet som møtte henne da hun våknet første påskedag.

På Instagrams historiefunksjon ser man nemlig syv sett med golfutstyr med navnene deres på.

- Omg, jeg våknet akkurat på denne påskesøndagen og kom inn på kjøkkenet. Mamma behandler påske som julen, dere aner ikke. Se hva hun har skaffet oss. Vi skal bli golfere, dette er så søtt!, sa hun mens hun viste frem utstyret.

Deretter røpet hun at alle søsknene også skulle delta på en felles golf-time, før hun viste frem søsknenes matchende golf-biler.

Foto: Skjermbilde/ Instagram
Foto: Skjermbilde/ Instagram Vis mer

Møtte påskeharen

I tillegg til aktiviteter for de voksne, skal også alle ha fått hver sin påskekurv fylt med diverse. Khloé Kardashian (36) virker i likhet med søsteren Kim å være henrykt over årets påskefeiring.

Til to bilder av datteren True, som fyller to år om få dager, skriver hun følgende på Instagram:

«Lovey (Kallenavn på Kris Jenner, journ.anm.) er den mest fantastiske bestemoren for våre barn! Hun skjemmer oss bort til vi rotner. Mamma, du er virkelig den mest magiske og utrolige personen. Tusen takk for alt du gjør for oss. Tusen takk for at du gjør hvert øyeblikk så spesielt. Se på disse påskekurvene?! Wow, for en velsignelse», skriver Khloé.

Også Kylie Jenner (23) har delt et bilde av kurvene. På bildet ser man datteren Stormi (2), som studerer en kurv som ser ut til å være fylt med det som ligner leker og godteri.

Foto: Skjermbilde/Instagram
Foto: Skjermbilde/Instagram Vis mer

De skal også ha fått besøk av flere kaniner, som de kunne kose med. Kulest var det kanskje likevel å få besøk av påskeharen.

Foto: Skjermbilde/Instagram
Foto: Skjermbilde/Instagram Vis mer
Foto: Skjermbilde/Instagram
Foto: Skjermbilde/Instagram Vis mer

Det skal også ha foregått en påskeeggjakt, og på en video delt av Kylie ser man barna ivrig løpe rundt på leting.

Både Kendall Jenner (25) og Kourtney Kardashian (41) har delt videoer av det som ser ut som et påskeverksted, hvor de blant annet har mulighet til å tegne eller male på egg.

Foto: Skjermbilde/Instagram
Foto: Skjermbilde/Instagram Vis mer

Sistnevnte ser også ut til å ha selskap av sin nye flamme Travis Barker (45). På Instagram seg man nemlig et hint av det som tilsynelatende er Barkers høyre hånd som tegner på et egg. Samtidig har man ikke sett snurten til hennes ekskjæreste og barnefar Scott Disick (37) - som sjelden går glipp av familiefestligheter som denne.

Kendall på sin side virker imidlertid ikke å ha selskap av verken noen ekskjæreste eller sin nåværende kjæreste Devin Booker (24). Noen nød lider hun neppe, da hun ser mer enn tilfreds ut på bilder hun har delt på Instagram.

LES OGSÅ: Den danske prinsefamilien deler påskebilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer