Kardashian-familien:

Slik feiret de påsken

Bli med på innsiden av årets påskefeiring hos Kardashian-familien.

FIKK BESØK: Speiselt de minste i Kardashian-familien virket å være fornøyd etter årets påskefeiring. Her er Stormi Webster (2) og Chicago West (3) avbildet sammen med påskeharen. Foto: Instagram/Kylie Jenner
FIKK BESØK: Speiselt de minste i Kardashian-familien virket å være fornøyd etter årets påskefeiring. Her er Stormi Webster (2) og Chicago West (3) avbildet sammen med påskeharen. Foto: Instagram/Kylie Jenner Vis mer
Publisert

Ekstravagante feiringer hører med til Kardashian-familiens ånd. I en årrekke har fansen fått vitne elleville feiringer av bursdager og høytider, og en fellesnevner er ofte at dollarsedlene ikke er blitt holdt tilbake.

Årets påske er ingen unntak, da store og små familiemedlemmer tilsynelatende nøt godt av alt fra felles aktiviteter til god mat - alt nøye planlagt av familiens overhode Kris Jenner (64).

Ble overrasket

I anledning årets påskehøytid skal store deler av familien ha samlet seg i deres feriehus i Palm Springs. Oppholdet har selvsagt blitt nøye dokumentert i sosiale medier, både gjennom bilder og videoer.

En som følte for å dele familiefeiringen var Kim Kardashian (40). Årets påske ble hennes første uten gifteringen på fingeren, da hun som kjent tidligere i år tok ut skilsmisse fra Kanye West (46).

Det er ukjent hvorvidt West tok del i feiringen, men han har ikke dukket opp på noens bilder eller videoer.

Singeltilværelsen virker imidlertid ikke å ha satt en stopper for Kim, som virket svært overrasket og glad over synet som møtte henne da hun våknet første påskedag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer