- Slik feiret de forlovelsen

100 gjester samlet seg for å feire superparet Jessica Biel og Justin Timberlake.

FEIRET FORLOVELSEN: Biel og Timberlake var midtpunktene da 100 gjester samlet seg for å feire det kommende ekteparet. Foto: All Over Press
FEIRET FORLOVELSEN: Biel og Timberlake var midtpunktene da 100 gjester samlet seg for å feire det kommende ekteparet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ved juletider i fjor forlovet superparet Jessica Biel (30) og Justin Timberlake (31) seg på det luksuriøse ski-resortet Amangani i Wyoming i USA.

Nå skal paret endelig ha benyttet anledningen til å feire forlovelsen.

Ifølge People.com var det Biels stylist som arrangerte festen, og omkring 100 gjester hadde samlet seg for å feire Biel og Timberlake.

Blant gjestene var Ellen DeGeneres, Amy Adams, Timbaland og Biels foreldre, Kimberly og Jonathan.

- Justin og Jessica så veldig spente ut da de ankom festen. Jessica så helt nydelig ut ikledd en lang kjole med håret slått ut, sier en kilde til nettstedet.

Det forlovede paret skal ha danset og sett svært forelsket ut, og da Justins venn Timbaland holdt tale, skal Timberlake ha sett rørt ut.

- Det var lett å se at de to har et nært vennskap, forteller kilden.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Viste frem forlovelsesringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer