Slik feirer Scarlett Johansson nyttår

Den nyskilte filmstjernen blir champagnepike.

<strong>REKLAMEMODELL:</strong> Slik ser det ut når Scarlett Johansson blir reklamemodell for champagneprodusenten Moët & Chandon. Foto: Stella Pictures
REKLAMEMODELL: Slik ser det ut når Scarlett Johansson blir reklamemodell for champagneprodusenten Moët & Chandon. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 2011 har vært et tungt år for skuespilleren Scarlett Johansson (27), etter at hun i juli ble skilt fra ektemannen Ryan Reynolds - kjent fra filmen «The Green Lantern».

Scarlett kan imidlertid trøste seg med karrieremesseig suksess, både på film og som reklamemodell.

I tillegg til å spille i den kommende storfilmen «The Avengers» har hun før nyttår vært champagne-produsenten Moët & Chandons ansikt utad i en stor reklamekampanje.

Og kanskje kan Johanssons nyttårsønske om å legge det mislykkete ekteskapet bak seg allerede ha gått i oppfyllelse.

Ifølge avisen Sunday Mirror skal Johansson ha fått en svært god tone med den britiske rockestjernen Dan White, da de før jul møttes i London på flere dater.

- De traff hverandre som et hus i brann, og Scarlett likte virkelig bandets musikk. Det var en umiddelbar kontakt. De har sett hverandre i en del uker nå. Dan er oppriktig lykkelig over dette, og hvilken gutt ville ikke vært det? Han synes allerede hun er fantastisk, sier en til den britiske avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Scarlett dater britisk rockestjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer