Slik feirer Sandra kjærestens 40-årsdag

Sandra Lyng Haugen og 16 år eldre Torben inviterer til eksklusiv kjendisfest i Brasil.

<strong>FORELSKET:</strong> - Han er uhøytidlig og veldig morsom. Han får meg til å føle meg hjemme. Og så er han utrolig snill, har Sandra tidligere uttalt om kjæresten til Se og Hør. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
FORELSKET: - Han er uhøytidlig og veldig morsom. Han får meg til å føle meg hjemme. Og så er han utrolig snill, har Sandra tidligere uttalt om kjæresten til Se og Hør. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sandra Lyng Haugen (23) og millionærkjæresten Torben Frantzen (39) slår på stortromma når de i sommer feirer forretningsmannens 40-årsdag i Brasil.

Ifølge VG flyr paret nemlig inn kjendiser som hertuginnen av York, Sarah Ferguson (51), Moods of Norway-gründer Simen Staalnache (35) og milliardær John Fredriksen (66) til festen som skal foregå i ti dager i byen Natal.

Frantzen har sammen med Sandra tilbrakt store deler av det siste året i Brasil, hvor 39-åringen eier flere luksuriøse leiligheter.

Forretningsmannen bekrefter til VG at han skal feire 40-årsdagen sin i Brasil sammen med venner og kjente.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun ser fantastisk bra ut   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer