Slik feirer kjendisene sin jul

- Det blir en utrolig idyllisk og fin feiring i år, sier Ari Behn.

ROLIG JUL: Både prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, Oslo-ordfører Fabian Stang og hans mor Wenche Foss, samt Tone Damli Aaberge og kjæresten Aksel Hennie ser frem til en rolig julefeiring i år.  Foto: Stella Pictures, SCANPIX
ROLIG JUL: Både prinsesse Märtha Louise og Ari Behn, Oslo-ordfører Fabian Stang og hans mor Wenche Foss, samt Tone Damli Aaberge og kjæresten Aksel Hennie ser frem til en rolig julefeiring i år. Foto: Stella Pictures, SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Det er bare en dag til julehøytiden slår inn over oss for fullt, og store andeler av den norske befolkningen skal benke seg foran juletreet, spise tradisjonsrik mat og åpne presanger.

Også de norske kjendisene blant oss ser frem til en hyggelig og avslappende julefeiring i år, og for de fleste er det tradisjoner som skal følges også denne høytiden.

For noen er det også gjensynet med familiemedlemmer og venner man ikke ser så ofte som betyr mye, og for skuespillerstjernen Dennis Storhøi (50) er hans 92 år gamle bestemor en av disse. 

- Jeg har en mormor som er 92 år gammel og hun bor alene på Kråkerøy. I år skal hun være hos min mor, for det er fem av dem som deler på det. Og i år skal vi alle være sammen og det gjelder jeg meg veldig til. Nå er det faktisk fem år siden jeg feiret jul med henne sist, sier Storhøi til Seher.no, og innrømmer samtidig at mormoren er hans store forbilde.

- Jeg synes det er helt fantastisk å ha en mormor på 92 år som er så herlig. Hun er rett og slett bare utrolig skarp og levende og har et syn på livet som er helt nydelig. Er jeg sånn når jeg er 92, så vil det være min største glede.

Også «Hvaler»-stjernen Charlotte Frogner (29), som er aktuell med stykket «Evig Ung» på Riksteatret, ser frem til en hyggelig ferie med familien.

- I julen skal jeg hjem til mor og far og spise ribbe. Familietradisjonene er det viktigste for meg, og mye god mat og hygge. Det er også deilig med litt frisk luft og gode turer. Jeg gleder meg veldig til alt sammen jeg, og er veldig glad i jul, sier hun til Seher.no.

Med hele kronprinsfamilien på reise blir det en stille og rolig julefeiring for den norske kongefamilien i år, og prinsessegemal Ari Behn (38) forteller Seher.no at både han og prinsesse Märtha Louise gleder seg veldig til en idyllisk familiejul med sine tre døtre.

- Det blir en utrolig idyllisk og fin feiring i år. En skikkelig god familiejul, og det gleder jeg meg til, sier han til Seher.no

Popstjernen Anine Stang (25) er i disse dager travelt opptatt med forberedelsene til «Det store korslaget», som har premiere på TV 2 over nyttår. Og 25-åringen tror det blir en del jobbing i høytiden.

- Det blir en del korøving, men på julaften skal jeg være sammen med familien. Det er mulig at det blir litt jobbing og konsert-ting, men ellers er det bare forberedelser til korslaget. Og på nyttårsaften har jeg invitert hele koret hjem til meg, forteller hun.

Teaterfersking og datter av skuespillerlegende Harald Heide-Steen Jr, Tiril Heide-Steen (21), skal feire julen med moren og resten av familien i Bærum, og forteller til Seher.no at hun har et litt ambivalent forhold til høytiden.

- Jeg vet ikke hva jeg gleder meg mest til, kanskje middagen. Jeg tenker ikke så mye på julen egentlig. Det er litt annerledes nå...men det er også hyggelig med gaver da, smiler hun.

NRK-profil Roald Øyen (70), kjent fra blant annet «Julenøtter» og «Påskenøtter», kunne tidligere denne måneden avsløre at han slutter i statskanalen fra nyttår. Dermed blir det lite tid til julekos for programlederen i år.

- Jeg skal jobbe helt frem til jeg slutter den 31. Så det blir en travel jul, men jeg skal feire med familien sånn tradisjonelt. Vi skal være sammen, absolutt! sier han.

Artist og tidligere MGP-stjerne Guri Schanke (48) skal ha en rolig jul uten for mye konserter og program dette året.

- Det blir en vanlig tradisjonsrik jul på oss i år, så det blir veldig hyggelig. Vi skal feire hos min tante Bettan, forteller hun.

«Norske Talenter»-dommer, skuespiller og artist Mia Gundersen (49) skal feire julen med ektemannen Marcel og sønnen Daniel.

- Julen begynner ganske tidlig for oss, og vi blir ganske få i år. Så det blir veldig avslappende. Bare kos og vi gleder oss, sier hun til Seher.no.

Popstjernen Tone Damli Aaberge (22) og skuespillerkjæresten Aksel Hennie (35) har akkurat flyttet inn i sitt nye hjem på Frogner, og da Seher.no snakket med de to på førpremieren av «Kongen av Bastøy» i forrige uke, kunne de avsløre at de skal feire julen sammen i den nye boligen.

- Det blir Oslo-jul på oss i år, smilte Tone.

Oslo-ordfører Fabian Stang (55) og hans kona Catharina Munthe ser også frem til en hyggelig julefeiring. Og til Seher.no sier ordføreren at han håper sin mor, teaterlegende Wenche Foss (93), er frisk nok til å feire sammen med dem.

- Vi skal ta en hjemmejul i år og blir i byen. Kanskje vi kommer oss ut på ski i romjula. Ellers er planen å være hjemme på julaften, og vi får over mor, som forhåpentligvis er i bra nok form til det, sier Stang.
 
«Morgan Kane»-stjerne, artist og scenelegende Benny Borg (65), som er aktuell med forestillingen «Legenden Johnny Cash»,  skal feire julen med familien.

- Det blir rolig, og kanskje en tur på hytta i Hemsedal, sier han.

Forfatterstjernen Unni Lindell (53), som over nyttår blir å se i NRK-programmet  «Hvem tror du at du er» håper hun får tid til litt avkobling i ferien.

- I julen skal jeg slappe av hjemme med familien, og så gleder jeg meg veldig til januar. Nå er jeg så travel med boksignering og slike ting, men forhåpentligvis blir det tid til avkobling. Jul er viktig for meg, det betyr at det er et lyspunkt i mørketiden og at man kan være sammen og kose seg litt, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:    - Feirer jul med sin nye kjæreste