Slik feirer kjendisene påske

Se Hollywood-stjernenes private feriebilder!

AKTIV PÅSKE: TV-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi, modellen Heidi Klum og artisten Ashley Tisdale er alle blant kjendisene som har delt sine påskeminner med fansen på Twitter. Foto: Twitter/Stella
AKTIV PÅSKE: TV-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi, modellen Heidi Klum og artisten Ashley Tisdale er alle blant kjendisene som har delt sine påskeminner med fansen på Twitter. Foto: Twitter/Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere av stjernenes private påskebilder nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Også Hollywood-stjernene tar påskeferie, men i motsetning til mange nordmenn, er det få av dem som har tradisjon for å dra til fjells når fridagene kommer.

Mens modellen Heidi Klum benytter anledningen til å arrangere påskeegg-jakt for sine fire barn, har den gravide «Jersey Shore»-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi holdt seg hjemme.

Artisten og skuespilleren Ashley Tisdaler benytter til ferien til å feste og more seg med sine venner, mens popstjernen Rihanna blant annet har vært på premiere for sin debutfilm «Battleship»

Felles for dem alle - og flere - er imidlertid at de deler sine opplevelser med fansen, ved å legge ut bilder på nettsamfunnet Twitter.

- Farg eggene dere, det har vi gjort i dag, skrev Heidi Klum til fansen da hun onsdag la ut et bilde av seg selv med påskeegg i munnen på sin Twitter-side.

Se flere av stjernenes private påskebilder nederst i artikkelen!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skrek av sjokk på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer