Morsdag 2018:

Slik feirer kjendisene morsdagen

- I fjor glemte typen min morsdagen, men vi har tradisjoner når han husker det.

MORSDAG: Flere norske kjendiser har ingen egne tradisjoner - slik feirer de morsdagen. Foto: Dagbladet / Redigering: Emilie Rydning Vis mer
Publisert

(Se og Hør): For mange endrer livet seg totalt i det sekundet de blir foreldre og man får treffe barna for første gang. Øyeblikket glemmes aldri, og for resten av livet skal man fylle det som trolig er livets viktigste rolle - å være forelder.

Søndag er det morsdag, og Se og Hør har i den anledningen spurt et knippe av landets kjendiser om hvordan de tilbringer dagen, som skal feire nettopp deres rolle som mor.

Til tross for at morsdagen feires med brask og bram hos enkelte, innrømmer flere at dagen fra tid til annen har gått i glemmeboka.

Glemte dagen

Blant andre Synnøve Skarbø (47), som ble mor for første gang i 2012.

- Vi har ingen morsdagstradisjoner, forteller 47-åringen til Se og Hør, men innrømmer at de feirer dagen dersom de i det hele tatt husker den.

- I fjor glemte typen min morsdagen, men vi har tradisjoner når han husker det. Frokost på senga og tegning fra dattera, legger hun til.​

Skarbø har tidligere vært åpen om at hun ble rammet av fødselsdepresjon, men at hun seinere fikk hjelp, og at hun nå trives i mammarollen.

Til Se og Hør har småbarnsmora tidligere avslørt at mye har forandret seg siden dattera kom til verden. Skarbø har blant annet blitt mer engstelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer