Valentinsdagen:

Slik feirer kjendisene kjærligheten

En rekke kjendiser har markert kjærlighetens dag, men på ulikt vis.

KJÆRLIGHET: Det florerer av kjærlighetserklæringer i sosiale medier i dag. Foto: Skjermdump Instagram / Vicotira Beckham / Kim Kardashian / Sophie Elise Isachsen
KJÆRLIGHET: Det florerer av kjærlighetserklæringer i sosiale medier i dag. Foto: Skjermdump Instagram / Vicotira Beckham / Kim Kardashian / Sophie Elise Isachsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

14. februar er for mange kjent som en dag som står i kjærlighetens navn, og hvor det er vanlig å gjøre stas på sin kjære med oppmerksomhet av det romantiske slaget.

Valentines Day, eller Valentinsdagen som den heter på norsk, markeres stort og smått hos kjendisene. Stjerner i både inn- og utland har benyttet anledningen til å vise kjærlighet ovenfor sin kjære.

Deler gammelt bilde

To av kjendisene som hedret kjærligheten i dag, er det ikoniske stjerneparet David (46) og Victoria Beckham (47). På Instagram deler Victoria et 24 år gammelt bilde av duoen.

«1998 i NYC! Og fremdeles min Valentin 24 år senere. Tatt den dagen vi fant ut at jeg var gravid med Brooklyn Beckham! Jeg elsker deg David Beckham».

Det var sommeren 1999 at kjendisverdenen fikk et nytt ektepar, da Victoria og David ble erklært mann og kone på et slott i Dublin, Irland. To år tidligere hadde duoen møttes for første gang, i forbindelse med en fotballkamp for veldedighet.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Det britiske ekteparet, som har de tre sønnene Brooklyn (22), Romeo (19), Cruz (16) og datteren Harper (10) sammen, fremstår som et av de stødigste parene i kjendisverden.

Også David markerte Valentinsdagen i sosiale medier i dag. Han hadde imidlertid ikke bare én Valentin, men to.

«Gratulerer med Valentinsdagen til jentene mine. To nydelige og sterke kvinner. Forresten Harper, husk at pappa alltid vil være din Valentin. Jeg elsker deg Victoria Beckham».

Lettkledde bilder

Mens mange deler bilder av sine kjære, har Kim Kardashian (41) valgt å kjøre en litt annen stil.

Under bildet skriver Kardashian «Gratulerer med Valentinsdagen».

Også den amerikanske modellen Jordyn Woods (24) valgte å dele mer lettekledde bilder for å markere dagen.

Woods mistet mye da trekantdramaet mellom henne, Tristan Thompson (30) og realitystjernen Khloé Kardashian (37) så dagens lys i 2020.

På daværende tidspunkt var hun sistnevntes lillesøster, Kylie Jenner (24), sin aller beste venninne, og hun var så godt som en del av den berømte familien.

Hurra for kjærligheten

En rekke norske kjendiser har brukt anledningen til å hylle sin kjære i sosiale medier. Blant disse er «Bloggerne»-profil Monica Nyhus (34).

Sammen med et bilde av ektemannen gjennom ti år Chris Nyhus (34), som kysser henne på magen, skriver influenseren:

FRIERI: Chris nyhus overrasker kona Monica Nyhus med et frieri. Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

«Hurra for kjærligheten. Det å elske noen og bli elsket er det fineste på jord, og kjærligheten man har til andre og til seg selv er viktig å hylle! Denne kjærligheten må man også jobbe med da det er lett at komplekser og destruktive tanker prøver å skyve den litt unna. Derfor er det ekstra godt når andre uttrykker kjærlighet og setter fokus på det som betyr noe».

Og til tross for at de ikke offisielt er et par deler Sophie Elise Isachsen (27) en kjærlighetshilsen til Isak Dreyer (28). Duoen fant tonen inne på «Farmen Kjendis»-gården, og i disse tider har det norske folk fått sett romansen utvikle seg uke etter uke i det populære programmet.

Foto: Skjermdump Instagram / Sophie Elise
Foto: Skjermdump Instagram / Sophie Elise Vis mer

På selveste kjærlighetens dag deler Isachsen et bilde av seg selv hengende over Dreyer på Instagram-historie med teksten: «Gratulerer med Valentinsdagen».

Influenser Isabel Raad (27) har også benyttet anledningen til å si noen fine ord til kjæresten, Jack Beaumont. Hun deler en rekke bilder av paret med sine over 300 000 følgere på Instagram.

«Gratulerer med Valentinsdagen til min drømmemann. Jeg er så heldig som får dele livet mitt med deg», skriver Raad under bildeserien.

«Game of Thrones»-skuespiller Kristoffer Hivju (43) sendte også en hilsen til kona Gry Molvær Hivju (51). Ekteparet ble forlovet etter ti år som kjærester, og i 2015 giftet de seg i all hemmelighet i Giske kirke i Møre og Romsdal.

På Instagram skriver skuespilleren: «Gratulerer med Valentinsdagen, min kjære Gry Molvær Hivju». Kona var den første til å legge igjen en kommentar.

Petter Stordalen (59) feiret kjærligheten med en hilsen til sin svenske samboer Märta Elander Wistén (31). «Gratulerer med Valentinsdagen», skriver han under et bilde av paret.

Jørgine Messa Vasstrand (32) på sin side, valgte å møte dagen med et mer humoristisk innslag, og delte en rekke morsomme bilder og videoer av ektemannen Morten Sundli (31).

LES OGSÅ: Line Vold: Røper brudd og kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer