Valentines Day:

Slik feirer kjendisene kjærligheten

- Endelig er han hjemme på Valentines.

ROMANTISKE GESTER: Reese Witherspoon, Maria Mena og Sophie Elise er noen av kjendisene som har postet søte bilder fra Valentines Day på sosiale medier. Foto: Instagram
ROMANTISKE GESTER: Reese Witherspoon, Maria Mena og Sophie Elise er noen av kjendisene som har postet søte bilder fra Valentines Day på sosiale medier. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

14. februar er for mange kjent som en dag som står i kjærlighetens navn, og hvor det er vanlig å gjøre stas på sin kjære med oppmerksomhet av det romantiske slaget.

Valentines Day, eller Valentinsdagen som den heter på norsk, går heller ikke upåaktet hen hos kjendisene, og stjerner i både inn- og utland har benyttet dagen til å vise sin kjærlighet overfor sine kjære.

Men det finnes også de som gjør narr av den for noen kanskje litt «klissete» dagen. Blant dem er artisten Maria Mena (32), som har delt et humoristisk bilde av seg selv på Instagram med solbriller og et glass vin i hånden og en stor pakke med bleier - en typisk gave man gir i forbindelse med såkalte babyshowers.

Se dette innlegget på Instagram

Happy valentinesday to me! 💙

Et innlegg delt av Maria Mena (@mariamena_official)

Andre kjendiser som også har benyttet anledningen til å ironisere over dagen som står i kjærlighetens tegn, er komikerdronningen Else Kåss Furuseth (38). Hun har publisert et bilde på Instagram av seg selv og den nylig pensjonerte alpinisten Aksel Lund Svindal (36).

Bildet viser Kåss Furuseth og alpinisten som danser, og under bildet har hun skrevet ironisk: «Endelig er han hjemme på valentines».

Tips fra hertuginne Meghan

Valentines Day går heller ikke upåaktet hen hos de kongelige. Hertuginne Meghan (37) har i anledning dagen skrevet et blogginnlegg hvor hun deler sine hotteste gavetips for dagen.

Det skriver The Mirror.

Listen inneholder både søte gester - og noen frekkere - gavetips som man kan overraske sin kjære med på Valentines Day, deriblant undertøy fra Heidi Klum og parfymer. For kvinnene som vil overraske sine menn, anbefaler hertuginnen å kjøpe pokersett, puter og sokker.

Hertuginnen avslører at hun elsker Valentines Day, og at hun gleder seg til å våkne om morgenen og bli kysset, ifølge avisen.

Delte bilde med barnet

Andre norske kjendiser som har delt bilder i sosiale medier, er sangeren og låtskriveren Anine Stang (33) som for kort tid siden ble mor til sitt første barn. Bildet i svart-hvitt viser Stang som holder sin lille datter, mens kjæresten, regissør Petter Tangmyr, holder rundt henne igjen.

- Happy Valentines Day, min kjære! Sammen har vi lagd det største mirakelet i livet! Nå er det oss tre for alltid, skriver artisten.

Også en rekke internasjonale kjendiser har delt kjærlighetsoppdateringer i løpet av dagen, deriblant reality-stjernen Kim Kardashian (38). Hun har har publisert en stor bildeserie på Instagram av henne og kjæresten Kanye West (41).

Under bildene har hun skrevet: «Gratulerer med Valentinsdagen, babe. Jeg elsker deg så mye!»

Kims yngste søster, Kylie Jenner (21), fikk litt av en gave av kjæresten Travis Scott (26), torsdag.

Rapperen har pyntet et rom med store rosedekorasjoner formet som hjerter og som videre er plassert etter hverandre som en slags tunnel.

View this post on Instagram

must be dreaming!! 🌹...

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Stearinlys og roseblader er spredd langs dekorasjonen, og en tydelig lykkelig Kylie har både postet bilde og video av den romantiske gesten:

- Dette må være en drøm, står det som tekst.

Datteren Stormi (1) sitter plassert i midten av oasen og kikker seg nysgjerrig rundt seg.

Lykkelig gift

PÅ RYGG: Popstjernen har aldri vært redd for å sjokkere. Foto: Instagram
PÅ RYGG: Popstjernen har aldri vært redd for å sjokkere. Foto: Instagram Vis mer

Popstjernen Miley Cyrus (26) har valgt å bruke humor i hilsenen til sin nybakte ektemann Liam Hemsworth (29).

Med et throwback-bilde hvor hun ligger på ryggen på en scene og spriker med beina, skriver hun følgende:

- Når det er Valentines Day og din kjære sier hei.

I tillegg står det «Jeg elsker deg» blåst opp under selve bildet.

Duoen giftet seg som kjent i all hemmelighet i desember.

Før de endelig fikk gitt hverandre sitt ja, hadde de vært forlovet to ganger og hatt et svært turbulent av-og-på-forhold.

Valentines-bildet, som hun har tagget Hollywood-stjernen i, har hun lagt ut på Instagram-historien sin.

Da Hemsworth fylte 29 år sist måned, delte Miley med en litt mer romantisk hyllest til sin kjære på sosiale medier.

- Måten du ser på familien din på. Vennene dine. På fremmede. På livet. Måten du ser på havet på og hvordan du alltid tar deg tid. Hvordan du går ut for å sjekke hvordan været er når jeg spør om det, i stedet for å sjekke mobilen din.

- Jeg er stolt av personen du har blitt og jeg ser frem til alt det gode vi skal få til sammen i fremtiden. Du og meg, baby. (...) Takk for at du ga meg de lykkeligste dagene i livet mitt. Din kjære M, skrev hun blant annet da.

Fikk en håndfull ballonger

Nicole Kidman (51) og Keith Urban (51) har aldri vært redd for å vise følelser for hverandre hverken på røde løpere eller i sosiale medier.

Oscar-vinneren har postet dette bildet av seg selv og ektemannen på Instagram:

Reese Witherspoon (42) er en annen stjerne som tok til Instagram for å hylle sin bedre halvdel torsdag.

Siden 2011 har skuespilleren vært gift med agenten Jim Toth og sammen har de sønnen Tennessee (7). I tillegg har Reese datteren Ava (18) og sønnen Deacon (15).

- Jeg elsker min Valentine! Ni år med kjærlighet, og takk for at du holder ut med alle bildene jeg knipser, fleiper hun i teksten til sin Instagram-post:

Og det kan se ut som om ektemannen har gjort stas på «Lovlig blond»-stjernen også. På et annet bilde står hun nemlig smilende med en stor bukett hjerteballonger i hånda.

- Det er kjærlighet i luften. Happy Valentines Day, lyder teksten.

En rekke andre stjerner, både norske og utenlandske, har selvfølgelig også delt søte overraskelser og bilder fra feiringen av Valentines Day.

Se flere nedenfor:

View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day my ♥️ I love you J xx

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Se dette innlegget på Instagram

Jeg hadde aldri trodd noen kom til å elske meg for alt jeg er. Den jeg er når livet er på topp. Den jeg er når jeg prøver å finne min vei i livet. Den jeg er når jeg hater meg selv. Den jeg er når alle andre tror jeg er sur, kort eller kald. Den jeg er, når jeg er med deg. Kasper. Jeg elsker deg for hvordan du håndterer livet. Dine problemer, mine og våre. Dine oppturer, mine oppturer og våre. Jeg elsker deg for hvordan du behandler vennene mine, for at de åpner seg til deg. For at du er så trygg og rolig. Ute med venner kan jeg putte på et smil, gå inn i en rolle som hun som fikser problemer, hun som jobber hardt, hun som ikke blir påvirket. Når vi kommer hjem og jeg bryter sammen er du der. Og du dømmer meg ikke, du holder det aldri imot meg, du er helt fantastisk. Takk for at du tar meg så på alvor som du gjør. Jeg føler meg aldri dum eller lite verdt sammen med deg. Du er den jeg stoler mest på i hele verden, og da mener jeg ikke som en jeg kan fortelle hemmeligheter til. Jeg mener som den jeg vet er der, i mørket. Du ser meg, men også verden på en så rettferdig og balansert måte. Jeg elsker deg mer enn jeg elsker noe annet. Vi respekterer hverandre og det er så sjelden vare. Om hele verden hadde vært som deg, eller i det minste hatt din forståelse for ting hadde vi ikke hatt problemer. Bare måten du er så full av kjærlighet. Jeg er stolt over mannen du holder på å bli, og den du har vært siden vi møttes. Du er den kjekkeste og fineste personen jeg vet om, og jeg blir mer forelsket i deg hele tiden. Jeg skulle ønske døgnet hadde flere timer slik at jeg hadde enda lengre tid sammen med deg, og jeg er glad jeg møtte deg tidlig, slik at hele livet mitt blir med deg. Happy valentines day🖤

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise)

LES OGSÅ: Røper sannheten bak vektnedgangen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer