FEIRER I STORBYENE: "90210"-stjernen Annalynn McCord og "Gossip Girl"-skuespillerinnen Leighton Meester feirer nyttår i solfylte Miami, mens Jennifer Lopez feirer i New York.
FEIRER I STORBYENE: "90210"-stjernen Annalynn McCord og "Gossip Girl"-skuespillerinnen Leighton Meester feirer nyttår i solfylte Miami, mens Jennifer Lopez feirer i New York.Vis mer

Slik feirer de nyttår

Stjernene forlater Hollywood for å poppe champagnen...

SEHER.NO: Champagne, dansing og kanskje et nyttårskyss står nok høyt på ønskelisten hos mange for en perfekt nyttårsaften, og også flere av Hollywood-stjernene streber etter det samme. 

Ifølge Popeater kommer mange av stjernene til å valfarte til storbyene i anledning nyttårsaften, og Miami, New York og partybyen Las Vegas er populære festplasser den siste kvelden i året.


Blant kjendisene som setter pris på strandliv og varme på nyttårsaften, er blant annet sangerinnen Macy Gray, "90210"-skjønnheten Annalynne McCord og artisten John Legend, som ifølge Popeater skal feire i Miami. Også "Gossip Girl"-stjernen Leighton Meester befinner seg for tiden i Miami, hvor hun skal opptre på åpningen av utestedet "Klutch" den 31. desember. Den største stjernen i Miami blir kanskje likevel Lady Gaga, som skal opptre på en nyttårsfeiring i byen.

Mange av kjendisene som holder ut med kaldere temperaturer, velger å sprette champagnen i metropolen New York. Ifølge Popeater skal blant annet Jennifer Lopez opptre på Times Square i storbyen.

Partybyen Las Vegas er kjent for å arrangere noen av de villeste festene i USA, og på nyttårsaften skal artisten Pete Wentz være vert på en fest ved nattklubben "Rockstar", mens kona, Ashlee Simpson må være igjen i New York ettersom hun for tiden er aktuell i oppsetningen "Chicago". Sangerinnen Christna Aguilera og Nicole Richie vil imidlertid også feire nyttårsaften i Las Vegas, sammen med blant annet playmaten Holly Madison og stjerneprodusenten Jermaine Dupri, skriver nettstedet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. LES OGSÅ: Disse fikk barn i 2009