JOBBER HARDT: Victoria's Secret-englene later til å kose seg på jobb, men det ligger uendelige mender med hardt arbeid bak. En av modellene, australske Bridget Maclom, løfter nå på sløret om hvor intensive de tre månedene før visningen egentlig er. Foto: NTB scanpix 
JOBBER HARDT: Victoria's Secret-englene later til å kose seg på jobb, men det ligger uendelige mender med hardt arbeid bak. En av modellene, australske Bridget Maclom, løfter nå på sløret om hvor intensive de tre månedene før visningen egentlig er. Foto: NTB scanpix Vis mer

Neste uke går Victoria's Secret-englene ned catwalken:

Slik får Victoria's Secret-englene drømmekroppen

- Alle trener som profesjonelle atleter, sier en av modellene. 

SEOGHØR.NO: Neste mandag er det duket for en av årets største motebegivenheter. På catwalken i Paris skal verdens største supermodeller vise fram den kommende sesongens undertøy, i det glamorøse Victoria's Secret-showet.

Det er første gang showet skal gå av stabelen i «lysenes by», og staben av berømte supermodeller er på vei i privatfly for å gjøre seg klare til den populære visningen. Den sees av flere millioner mennesker årlig.

Med så mange seere, hvor mange er mulige kunder, er det viktig å se så bra ut som overhodet mulig.

Nå letter en av Victoria's Secret-englene på sløret - eller vingene - om hvordan hun og de andre supermodellene jobber for å få drømmekroppen før den stjernespekkede visningen.

Trener i tre måneder

Det er den 25 år gamle australske modellen Bridget Malcom som nå har fortalt hvordan hun og kollegene trener, spiser og sover i månedene før det spektakulære showet.

25-åringen har en helt spesiell sammenligning for hvordan prosessen er.

- Jentene trener som profesjonelle atleter, sier modellen til «Today Show» og fortsetter:

- Det er som en bokser som gjør seg klar til en avgjørende kamp. Vi trener, sover og spiser veldig sunt, forteller Bridget i programmet ifølge Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under bildene.

Love my @victoriasport + @bodybysimone + @aliceramshaw 💪❤️ #vsfashionshow #vsfs2016 #trainlikeanangel

Et bilde publisert av Bridget Over Troubled Water. (@bridgetmalcolm)

Bridget skal gå ned catwalken i Paris sammen med andre modeller som Kendall Jenner (21), Adriana Lima (35) og Gigi (21) og Bella Hadid (20). Alle har ligget i hardtrening de siste ukene for å gjøre seg klare.

Programmet består av treningsøkter så ofte som to ganger om dagen, deriblant boksing og kondisjonstrening.

Det å droppe en treningsøkt er uaktuelt for jentene, og den intensive oppkjøringen starter gjerne tre måneder i forveien. Det er ikke rom for feilmargin for supermodellene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Next stop.... 🤗 @victoriassecret #victoriassecretfashionshow #vsfs2016 🤘💪👌 #VSfashionshow

Et bilde publisert av Bridget Over Troubled Water. (@bridgetmalcolm)
På spørsmål fra «Today Show»-programlederne om hun noen gang har fått kritikk for å være tynn, svarer hun at ingen bør komme med sårende bemerkninger om kroppene til andre.

- Jeg er veldig glad i kroppspositivitet. Det handler om å være sunn, glad og å ignorere «haterne», sier modellen.

Verdens største supermodeller

I år skal blant annet artistene Lady Gaga og The Weeknd opptre. Showet har som tradisjon å sikre seg verdens største musikere. Sistnevnte spilte også under showet i fjor, men har blitt booket igjen på grunn av sitt nye album.

Første storslåtte Victoria's Secret-show ble arrangert i 1995, og siden har det ballet på seg.

Hvert år kan det late til at kravene for å vise undertøyet blir strengere, glamourfaktoren øker betraktelig og nye visningssteder prøves ut - som Paris i år. Lokalet har derimot blitt hemmeligholdt ganske lenge. Det var nemlig terrorfrykt.

Nå er det derimot kjent at showet skal holdes på ærverdige Grand Palais, der det luksuriøse motehuset Chanel alltid viser under Paris Fashion Week.

I fjor fikk Kendall Jenner (20) oppfylt en av sine største drømmer, da hun vandret ned catwalken.

Det gjorde hun sammen med venninnen Gigi Hadid (21), samt både ferske og erfarne «engler» som Adriana Lima (35), Alessandra Ambrosio (35), Candice Swanepoel (28) og Lily Aldrige (39).

Kendall Jenner strålte i to forskjellige antrekk på det stjernespekkede showet, og hun virket svært komfortabel i rollen som undertøysmodell.

Foreldrene Caitlyn Jenner (66) og Kris Jenner (60) fulgte datterens Victoria's Secret-debut med blanke øyne fra første rad, og den stolte moren delte flere Instagram-bilder fra Kendalls store dag.

LES OGSÅ: Slik har du ikke sett Victoria's Secret-modellene før

ÅRETS GJENG: Søndag la flere av VS-englene ut bilder i sosiale medier, der de fortalte at de alle var på vei til Paris sammen. Og de reiser ikke på økonomi når de først skal fly. Alle jentene fløy nemlig i en helt egen Victoria's Secret-jet. Foto: Mike Coppola/Getty Images/AFP, NTB scanpix
ÅRETS GJENG: Søndag la flere av VS-englene ut bilder i sosiale medier, der de fortalte at de alle var på vei til Paris sammen. Og de reiser ikke på økonomi når de først skal fly. Alle jentene fløy nemlig i en helt egen Victoria's Secret-jet. Foto: Mike Coppola/Getty Images/AFP, NTB scanpix Vis mer