Slik får supermodellene drømmekroppen

Victoria's Secret-modellene deler sine hemmeligheter.

DELER SINE TIPS: Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio, Bar Refaeli og Miranda Kerr deler sine skjønnhetstips. Foto: Stella Pictures
DELER SINE TIPS: Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio, Bar Refaeli og Miranda Kerr deler sine skjønnhetstips. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Victoria's Secret-modellene topper ofte ulike skjønnhetskåringer, noe som kanskje ikke så er rart, med tanke på hvordan de ser ut.

«De er en merkelig rase, og vi bør ikke nødvendigvis prøve å se ut som dem.», skriver nettstedet FitPerez.com om modellene, som nå deler sine skjønnhetstips.

Den israelske skjønnheten Bar Refaeli holder seg unna ekstreme dietter. Hun holder seg til salat og kylling, samtidig som hun holder seg aktiv.

Nettstedet skriver at Miranda Kerr kjører en lignende taktikk som Refaeli. Kerr, som for ikke lenge siden ble mamma har en idé om å holde seg naturlig. Det betyr kun naturlig og organisk mat, mange vegetarretter, samt kokt fisk.

Gisele Bundchen, som også er mor, følger Dukan-dietten. I begynnelsen av dietten holder man seg til svært proteinrik mat, og etterhvert øker man inntaket av karbohydrater.

For Alessandra Ambrosio er det «Brasilians rumpe-løft» som gjelder. Det skal visstnok være en treningsform som tilbys ved Leandro Fitness i New York. Den består av en miks mellom brasiliansk kampsport og sambadans.

Modellen Brooklyn Decker løfter vekter. Decker har tidligere avslørt at hun løfter frivekter flere ganger i uken for å få drømmekroppen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trenger tre innlegg i BH'en før fotoshoot