Slik får snowboard-Silje og kjæresten avstandsforholdet til å fungere

Snowboard-stjernen Silje Norendal og ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen tilbringer mye tid i hver sin del av verden, men lar ikke det hindre dem i å holde tett kontakt.

IDRETTSPAR: Snowboardkjører Silje Norendal er sammen med ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen. Her er de sammen på ELLE sommerfest i sommer.  Foto: Tor Lindseth
IDRETTSPAR: Snowboardkjører Silje Norendal er sammen med ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen. Her er de sammen på ELLE sommerfest i sommer. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den talentfulle snowboardstjernen Silje Norendal (22) er i disse dager hjemmeværende med brukket håndledd.

22-åringen fikk seg nemlig en skikkelig trøkk da hun ble tatt av en kraftig vind under prøve-OL i Sør-Korea for et par uker siden.

Da legene ga beskjed om at det kan ta tre måneder før hun kan gjøre comeback i bakken, dro hun direkte for å besøke ishockey-kjæresten Alexander Bonsaksen (29).

Landslagsspilleren i ishockey er nemlig bosatt i Finland der han spiller for den finske klubben Tappara. Han er også kjent fra TV 2-programmet «Iskrigerne».

- Vi ser hverandre veldig lite til vanlig, og nå er det sluttspill der, sier den blonde skjønnheten i et intervju med Dagbladet Pluss.

Saken fortsetter under bildet. 

PAUSE FRA BAKKEN: Silje Norendal måtte droppe X Games i Oslo forrige helg etter hun ble hardt skadd i snowboardbakken.  Foto: Reuters
PAUSE FRA BAKKEN: Silje Norendal måtte droppe X Games i Oslo forrige helg etter hun ble hardt skadd i snowboardbakken. Foto: Reuters Vis mer

Får det til å funke

Norendal og Bonsaksen forelsket seg i hverandre gjennom trening på Olympiatoppen i 2013 og har siden hatt et avstandsforhold. 

Mens han spiller ishockey i Europa, er hun ofte i USA og andre deler av verden for å kjøre snowboard.

Til Dagbladet forteller Silje at hun alltid har med seg landslagsdrakten til kjæresten med seg på reiser og at de har daglig kontakt via telefon og Skype.

- Vi holder oss oppdatert på hva som skjer i hverandres liv. Skal et avstandsforhold funke, må vi være flinke til å inkludere hverandre, sier hun til avisen. 

Saken fortsetter under bildet. 

IDRETTSSTJERNER: Alexander Bonsaksen og Silje Norendal møtte hverandre da de begge trente på Olympiatoppen. De har vært et par siden 2013.  Foto: NTB scanpix
IDRETTSSTJERNER: Alexander Bonsaksen og Silje Norendal møtte hverandre da de begge trente på Olympiatoppen. De har vært et par siden 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stolt av kjæresten

Da Silje var med i TVNorge-programmet «4-stjerners middag» i fjor, viste hun frem et gigantisk bilde av kjæresten som hun hadde på rommet sitt. 

Under episoden prøvde hun i utgangspunktet å skjule bildet, og årsaken var at ishockeystjernen poserte i blanke messingen på fotografiet. 

- Jeg skal prøve å gjemme dette i kveld. Jeg synes det er litt kleint. Jeg er veldig stolt av kjæresten min, men alle trenger ikke å se det bildet, sa hun under programmet.

Se video fra da Silje ble pinlig berørt her:

LES OGSÅ: Har ikke tid til ny baby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer