Slik får snowboard-Silje og kjæresten avstandsforholdet til å fungere

Snowboard-stjernen Silje Norendal og ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen tilbringer mye tid i hver sin del av verden, men lar ikke det hindre dem i å holde tett kontakt.

IDRETTSPAR: Snowboardkjører Silje Norendal er sammen med ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen. Her er de sammen på ELLE sommerfest i sommer.  Foto: Tor Lindseth
IDRETTSPAR: Snowboardkjører Silje Norendal er sammen med ishockeyspilleren Alexander Bonsaksen. Her er de sammen på ELLE sommerfest i sommer. Foto: Tor Lindseth Vis mer

SEOGHØR.NO: Den talentfulle snowboardstjernen Silje Norendal (22) er i disse dager hjemmeværende med brukket håndledd.

22-åringen fikk seg nemlig en skikkelig trøkk da hun ble tatt av en kraftig vind under prøve-OL i Sør-Korea for et par uker siden.

Da legene ga beskjed om at det kan ta tre måneder før hun kan gjøre comeback i bakken, dro hun direkte for å besøke ishockey-kjæresten Alexander Bonsaksen (29).

Landslagsspilleren i ishockey er nemlig bosatt i Finland der han spiller for den finske klubben Tappara. Han er også kjent fra TV 2-programmet «Iskrigerne».

- Vi ser hverandre veldig lite til vanlig, og nå er det sluttspill der, sier den blonde skjønnheten i et intervju med Dagbladet Pluss.

Saken fortsetter under bildet. 

PAUSE FRA BAKKEN: Silje Norendal måtte droppe X Games i Oslo forrige helg etter hun ble hardt skadd i snowboardbakken.  Foto: Reuters
PAUSE FRA BAKKEN: Silje Norendal måtte droppe X Games i Oslo forrige helg etter hun ble hardt skadd i snowboardbakken. Foto: Reuters Vis mer

Får det til å funke

Norendal og Bonsaksen forelsket seg i hverandre gjennom trening på Olympiatoppen i 2013 og har siden hatt et avstandsforhold. 

Mens han spiller ishockey i Europa, er hun ofte i USA og andre deler av verden for å kjøre snowboard.

Til Dagbladet forteller Silje at hun alltid har med seg landslagsdrakten til kjæresten med seg på reiser og at de har daglig kontakt via telefon og Skype.

- Vi holder oss oppdatert på hva som skjer i hverandres liv. Skal et avstandsforhold funke, må vi være flinke til å inkludere hverandre, sier hun til avisen. 

Saken fortsetter under bildet. 

IDRETTSSTJERNER: Alexander Bonsaksen og Silje Norendal møtte hverandre da de begge trente på Olympiatoppen. De har vært et par siden 2013.  Foto: NTB scanpix
IDRETTSSTJERNER: Alexander Bonsaksen og Silje Norendal møtte hverandre da de begge trente på Olympiatoppen. De har vært et par siden 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stolt av kjæresten

Da Silje var med i TVNorge-programmet «4-stjerners middag» i fjor, viste hun frem et gigantisk bilde av kjæresten som hun hadde på rommet sitt. 

Under episoden prøvde hun i utgangspunktet å skjule bildet, og årsaken var at ishockeystjernen poserte i blanke messingen på fotografiet. 

- Jeg skal prøve å gjemme dette i kveld. Jeg synes det er litt kleint. Jeg er veldig stolt av kjæresten min, men alle trenger ikke å se det bildet, sa hun under programmet.

Se video fra da Silje ble pinlig berørt her:

LES OGSÅ: Har ikke tid til ny baby