Har Kylie Jenner og Travis Scott forlovet seg?:

Slik får Kylie forlovelsesryktene til å svirre

Delte bilde med spesiell ring på fingeren.

FORLOVET?: Kylie Jenner får fansen til å spekulere nok en gang med denne ringen. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Snapchat
FORLOVET?: Kylie Jenner får fansen til å spekulere nok en gang med denne ringen. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Snapchat Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I begynnelsen av februar kunne Kylie Jenner (20) dele den glade nyheten om at hun hadde blitt mor for første gang, da hennes datter Stormi kom til verden.

Siden den gang har hun delt flere bilder av sin lille øyensten på sosiale medier, og fansen kan ikke få nok av Kylies datter.

Viste frem spesiell ring

De utallige graviditetsryktene rundt henne hadde florert i internasjonal presse i flere måneder, da hun bekreftet det alle lurte på - nemlig at hun hadde fått barn med kjæresten Travis Scott (25).

De to turtelduene har holdt en lav profil siden fødselen, men ble tidligere denne måneden observert i Miami hvor de tilbragte kvalitetstid sammen.

Og nok en gang får Kylie nå fansen til å sperre opp øynene. Torsdag delte hun nemlig et bilde på sin Snapchat-story, av ringfingeren sin. Og ringen hun bærer satte fart på spekulasjonene om at hun og Travis har forlovet seg.

På ringen har hun nemlig initialene til kjæresten, hvis egentlige navn er Jacques Webster.

Saken fortsetter under bildene.

BARNEFRI: Kylie og Travis koste seg sammen i Miami tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix
BARNEFRI: Kylie og Travis koste seg sammen i Miami tidligere denne måneden. Foto: NTB scanpix Vis mer
KJÆRESTEN OG BESTEVENNINNA: Kylies nye ring er et symbol på både kjæresten og bestevenninna Jordyn. Foto: Skjermdump Snapchat
KJÆRESTEN OG BESTEVENNINNA: Kylies nye ring er et symbol på både kjæresten og bestevenninna Jordyn. Foto: Skjermdump Snapchat Vis mer

Dobbel betydning

Til tross for at flere nå hevder hun hinter om forlovelse med barnefaren, har en kilde nær stjernen derimot avkreftet ryktene ved å avsløre at en forlovelse ikke er på Kylies liste for øyeblikket, ifølge The Sun.

Også Kylie har lagt et lokk på de siste spekulasjonene, ved å påpeke at initialene «JW» kan stå for mer enn kjærestens døpenavn.

På Snapchat-bildet har hun nemlig, i en minimal tekst, skrevet: «Jacques Webster og Jordyn Woods. Ekte folk. Ok».

Jordyn er nemlig Kylies bestevenninne, som blant annet har medvirket i både «Keeping up with the Kardashians» og Kylies egen realityserie, «Life of Kylie».

Saken fortsetter under bildet.

Får kritikk

Fødselen av Kylies første datter har fått enorm oppmerksomhet over hele verden. Det er derimot ikke all oppmerksomhet som er positiv for reality-stjernen.

Da hun delte det første nærbildet av Stormi, hvor man endelig fikk se ansiktet til den vakre jenta, hadde hun nemlig benyttet seg av et av Snapchats filtere.

Dette fikk det til å koke over hos flere av Kylies følgere.

På bildet ble huden glattere, og over hodet til den ferske jenta er det animerte flammer.

Også 20-åringens storesøster, Kim Kardashian (37) gjorde det samme, da hun viste frem Chicago for første gang. Hun la ut et bilde av seg selv og datteren, hvor de begge hadde rosa bamseører.

Kim fikk krass kritikk av fansen for stuntet. Mange stilte spørsmål ved hvorfor i alle dager en baby hadde behov for et filter, siden de er så søte fra før.

Vis mer Vis mer

- Fantastisk mor

For et par uker siden lettet 20-åringen litt på sløret overfor fansen sin, og kom med en liten avsløring om datteren sin på Twitter.

«Hvordan går det med Stormi?», spurte en av følgerne hennes. ​

«Hun har det bra. Jeg stirrer fortsatt på henne dagen lang. Hun ser akkurat ut som meg da jeg var liten», svarte den nybakte moren.

Ifølge People skal Kylie ha ansatt flere barnepiker og assistenter som skal hjelpe til med datteren.

- Hun er en fantastisk mor. Veldig omsorgsfull, sa en kilde til The Sun.

Det var i starten av februar at Kylie Jenner brått bestemte seg for å dele nyheten om at hun hadde blitt mamma for første gang. Det gjorde hun med en lengre tekst på Instagram, i tillegg til en tolv minutter lang video på YouTube.

- Beklager for at jeg har holdt dere i uvitenhet, jeg vet dere er vant til at jeg tar dere med på alle mine reiser i livet. Graviditeten var en jeg valgte å ikke gjøre foran hele verden, startet hun innlegget med.

Saken fortsetter nedenfor.

Our little rager !!!!

A post shared by flame (@travisscott) on

​Videre fortalte hun at hun fikk en vakker og frisk jente den 1. februar, og at hun gledet seg til å fortelle fansen om nyheten.

- Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste veien jeg kunne tenke meg, skrev hun.

Ryktene om at Kylie var gravid hadde svirret i flere måneder før hun bekreftet babynyheten.Fansen ble spesielt mistenksomme da stjernen, som ellers er svært aktiv i sosiale medier, brått forsvant fra rampelyset.

LES OGSÅ: - Griper altfor langt inn i det som var en sårbar tid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer