TEIPER BRYSTENE: Kim Kardashian avslører at hun teiper brystene på plass når hun kler seg utfordrende.  Foto: Buzzfoto.com
TEIPER BRYSTENE: Kim Kardashian avslører at hun teiper brystene på plass når hun kler seg utfordrende. Foto: Buzzfoto.comVis mer

Slik får Kim perfekt kløft

Realitystjernen Kim Kardashian avslører hvordan hun egentlig ser ut under kjolen.

SEOGHØR.NO: Tobarnsmoren Kim Kardashian (35) er ikke fremmed for å vise hud. På den røde løperen er hun stadig iført dristige antrekk, og realitystjernen elsker kjoler med dyp utringning.

Nå har Kim avslørt «hemmeligheten» bak hvordan hun holder formene på plass - helt uten BH. Tirsdag delte Kardashian et bilde som viser hvordan hun teiper brystene så de holder seg på plass under kjolen.

- I dag på «appen» min kan dere se «rød løper-teip-trikset» jeg har gjort i årevis, skriver den populære stjernen.

Saken fortsetter nedenfor.

Today on my app see the red carpet cleavage tape trick I've been doing for years!

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Bildet er svært dristig og er nok tatt en stund tilbake i tid. Kim er i ferd med å kle på seg en hvit kjole mens hun smiler til kameraet kun iført bryst-teip.

- Det tar litt tid, men det er verdt det. Men det er vondt å ta den av, skriver tobarnsmoren på sin app.

MOTEHJELP: I tilegg til alle stylistene sine får Kim hjelp til å kle seg av ektemannen Kanye West, som er rapper og designer.  Foto: Afp
MOTEHJELP: I tilegg til alle stylistene sine får Kim hjelp til å kle seg av ektemannen Kanye West, som er rapper og designer. Foto: Afp Vis mer

Stjernenes hemmelighet

Teip er altså hemmeligheten bak fru Wests flotte fordeler. Kim er langt fra den eneste som benytter seg av brystteip. Mange Hollywood-stjerner ifører seg dristige kjoler der det ikke er plass til undertøy.

Dermed tyr de til teip, både for å stramme opp og holde på plass brystene. Det har også ført til en del flauser på den røde løperen når brystteipen har blitt synlig.

Dette skjedde Robin Wright da hun under Golden Globe Awards i 2014 fikk pris for sin innsats i TV-serien «House of Cards».

Robin hadde valgt en kjole uten rygg og hadde teipet brystene på plass, men teipen ble synlig da hun kom opp på scenen. Mange observante TV-seere la merke til kjoleflausen som raskt spredte seg i sosiale medier.

LES OGSÅ: Kim Kardashian gjemte seg i skapet