LEI AV MUSKELDEBATT: Skistjernen Marit Bjørgen gidder ikke høre på spekulasjoner og diskusjoner om musklene sine, og velger nå å «kle på seg» i stedet. Her på verdenscupavslutningen i Falun i fjor. Foto: Se og Hør
LEI AV MUSKELDEBATT: Skistjernen Marit Bjørgen gidder ikke høre på spekulasjoner og diskusjoner om musklene sine, og velger nå å «kle på seg» i stedet. Her på verdenscupavslutningen i Falun i fjor. Foto: Se og HørVis mer

Slik får hun superkroppen

Skiløperen Marit Bjørgen trener 900 timer i året.

SEOGHØR.NO:  Langrennsproffen Marit Bjørgen (33) strutter av muskler, og har et vaskebrett som gjør tenåringsgutter grønne av misunnelse. 33-åringen har tidligere innrømmet ovenfor Dagbladet at hun er stolt av kroppen sin.

- For meg er kroppen min perfekt for det jeg driver med. Jeg er stolt av kroppen min og det jeg har investert i den i form av trening. det er ganske mye, sier Bjørgen til Dagbladet. 

For å få superkroppen legger Bjørgen ned rundt 900 treningstimer i løpet av året. Det kan være vanskelig å holde motivasjonen oppe, men Marit har en oppskrift som fungerer for henne.

- Det å sette seg mål, jobbe mot dem, og bli bitte litt bedre hele tida som gjør at jeg klarer å legge ned 900 treningstimer i året på dette.

Bjørgen har ofte fått negativt oppmerksomhet på grunn av sin muskuløse kropp. Nå har skistjernen begynt å dekke seg til for å slippe unna all kritikken.

- Kroppen min og musklene mine er stadig et tema. Til slutt har jeg begynt å kle på meg for å unngå at det skal bli en debatt rundt det, innrømmer hun overfor VG Helg.

LES OGSÅ:   - Har begynt å kle på meg i stedet