FORBILDE FOR DØTRENE: Til tross for treningsiveren hevder Michelle Obama at hun ikke er fanatisk når det gjelder kosthold. - Jeg vil bare at døtrene mine skal tenke over valgene sine, sier hun. Foto: Stella Pictures
FORBILDE FOR DØTRENE: Til tross for treningsiveren hevder Michelle Obama at hun ikke er fanatisk når det gjelder kosthold. - Jeg vil bare at døtrene mine skal tenke over valgene sine, sier hun. Foto: Stella PicturesVis mer

Slik får hun super-armene

- Jeg kom i toppform etter at jeg fylte 40, sier Michelle Obama.

SEHER.NO: USAs førstedame Michelle Obama (45) har fått mye skryt for sin gode smak og flotte figur i løpet av sine første måneder i det hvite hus.

Spesielt har Michelle fått mye komplimenter for sine veltrente armer, og nå avslører hun hvordan hun får tid til å holde seg i form i sin ekstremt travle hverdag.

I et intervju med bladet Prevention, sier nemlig Michelle at hun står opp allerede 4.30 for å trene pilates, kondisjon, tøying og vekter.

- Jeg liker armøvelser fordi det du kan se resultatene, sier hun til bladet ifølge People.

Michelle beskriver seg selv som en treningsnarkoman i skjul, og hevder at hun får bedre tid til å trene, nå som døtrene Malia (11) og Natasha (8) blir eldre.

- Jeg kom i toppform etter at jeg fylte 40. Det var en periode, rett før valgkampen startet, at jeg var i tipp-topp fom. Men så bestemte ektemannen min seg for å stille opp i presidentvalget, spøker hun.

Til tross for at hun er hekta på trening, er imidlertid ikke Michelle fanatisk når det gjelder sunt kosthold.

- Jeg vil ikke at døtrene mine skal bli fanatiske når det gjelder mat. Jeg vil bare at de skal tenke over valgene sine, sier hun til bladet Prevention.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her kaller presidenten Kanye en drittsekk