Slik får hun drømmemagen

Toppmodellen Lindsay Ellingson avslører sin hemmelighet.

STJERNESKUDD: Lindsay Ellingson viser hvorfor hun på rask tid har blitt en av de mest populære modellene til undertøysmerket Victoria's Secret . Foto: Stella Pictures
STJERNESKUDD: Lindsay Ellingson viser hvorfor hun på rask tid har blitt en av de mest populære modellene til undertøysmerket Victoria's Secret . Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildespesial med Lindsay Ellingson nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Den 24 år gamle modellen Lindsay Ellingson har i løpet av de siste årene blitt en av undertøysmerket Victoria' Secrets hyppigst brukte modeller.

Nå avslører den amerikanske skjønnheten at hun jevnlig danser hip-hop for å bevarer de stramme linjene som har gitte henne oppmerksomhet verden rundt.

- Jeg studerte jazzdans og ballett da jeg var yngre. Nå har jeg mer moro og danser til hip-hop og moderne jazz, sier hun i en reklamefilm for Victoria's Secret.

Ellingson hevder dansetreningen ikke bare holder henne i form, hun mener den også gjør henne bedre som modell.

-Jo mer kreativ, fri og selvsikker jeg er, jo bedre blir bildene mine.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg la på meg 12 kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer