Slik får hun drømmekroppen

Bar Refaeli avslører treningsrutiner på Twitter.

TRENER STYRKE: Bar Refaeli trener styrke og kondisjon inspirert av teknikker vanligvis brukt i ulike kampsporter.  Foto: Bar Refaeli/Twitter
TRENER STYRKE: Bar Refaeli trener styrke og kondisjon inspirert av teknikker vanligvis brukt i ulike kampsporter. Foto: Bar Refaeli/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Supermodellen Bar Refaeli (26) har flere ganger vært på listene over verdens mest sexy kvinner, og nå viser hun hvorfor. Nylig la hun ut et bilde på Twitter fra en av sine knallharde treningsøkter.
 
- Tilbake til rutinen min, skriver hun under bildet.

Refaeli er en modellene til undertøyskjeden «Victoria’s Secret», og avhengig av å være topptrent når hun går på catwalken.

Ifølge nettstedet fitperez.com har den israelske modellen begynt med en treningsrutine inspirert av kampkunst. Flere skuespillere som Angelina Jolie og Jennifer Lopez har brukt treningen for å forberede seg til actionroller, men Refali gjør det for å holde seg slank og sexy.

- Jeg trenger ikke å være supertynn, men det er viktig å holde formen. Min personlige trener har lært meg ulike spark, som forbedrer armmuskler og rumpen, sier hun til fitperez.


Leonardo DiCaprios eks-kjæreste kombinerer treningen med et kosthold av hovedsakelig kylling og salater.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik får supermodellene drømmekroppen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer