UTEN BART: I 1992 spilte Tom Selleck uten bart i filmen «Full fart bakover». I sin nye TV-serie får han imidlertid ikke lov til å fjerne ansiktshårene. Foto: Scanpix
UTEN BART: I 1992 spilte Tom Selleck uten bart i filmen «Full fart bakover». I sin nye TV-serie får han imidlertid ikke lov til å fjerne ansiktshårene. Foto: Scanpix Vis mer

Slik får han ikke lov til å se ut lenger

TV-stjernen kan miste jobben hvis han forandrer på fjeset igjen...

Publisert
SEHER.NO: Skuespilleren Tom Selleck har blitt berømt for sin fyldige bart gjennom roller i blant annet TV-seriene «Magnum» og «Venner for livet».

Da 66-åringen begynte innspillingen av sin nye politiserie «Blue Bloods», ga produsentene ham derfor forbud mot å fjerne ansiktshårene.

- Jeg har fjernet den i perioder. Da innspillingen startet, ble det foreslått å gjøre rollen uten bart, men jeg ba dem sjekke med TV-kanalen CBS. Så barten ble værende, sier han til New York Post, ifølge nettsiden Contactmusic.

Selleck risikerer derfor å miste rollen som senator i serien, hvis han skulle fjerne ansiktspryden. Men noen justeringer måtte likevel til før han var klar for kameraene.

TV-stjernen må nemlig ha kunstig hjelp til å gjøre barten gråere, for at han skal framstå som gammel nok for rollen.

- Faren og bestefaren min var grå, men jeg er det ikke. Jeg må derfor lysne den og trimme den, noe som tar rundt 20 minutter hver dag. Hvis jeg ikke gjør det, ser den helt svart ut på TV.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Charlie Sheen skjelte ut kollegene på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer