Slik får han bukt med nervene

Tooji avslører hvordan sceneshowet i Baku blir.

OPPGRADERES: Sceneshowet i Baku blir ganske likt den norske finalen, men Tooji forklarer at alt skal oppgraderes. Foto: Stella Pictures
OPPGRADERES: Sceneshowet i Baku blir ganske likt den norske finalen, men Tooji forklarer at alt skal oppgraderes. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Tooji nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld skal Tooji Keshtkar forsøke å ta Norge videre til finalen i årets Melodi Grand Prix, som arrangeres i Baku. Til Seoghør.no forteller han i forkant av semifinalen hvordan han skal klare å finne roen og få bukt med nervene før det braker løs.

- Det handler om å isolere seg litt, og ikke få konstant stimuli. Jeg skal trekke meg tilbake og ha enkelte øyeblikk der jeg bare er i ro, prøve å få pustet ut, sier han.

Tooji tok Norge med storm under den nasjonale finalen tidligere i år. Nå skal sceneshowet oppgraderes til semifinalen i Aserbajdsjan.

- Sceneshowet er ganske likt den norske finalen. Det har ikke forandret så mye, vi har beholdt essensen og forstørret det. Blant annet har pyroen rundt scenen blitt større. Det kommer til å være flammer rundt hele scenen. Dansen er også mer markert, vi har fått den til å poppe litt mer. Dessuten er kostymene oppgradert. Jeg gleder meg til å vise fram hele greia, sier han til Seoghør.no.

Men utfallet mener han er svært vanskelig å spå.

- Det er mange bra artister, og mye som er morsomt. Man vet aldri hva folk vil velge. Jeg tror ingen kan forutse utfallet på forhånd.

Se semifinalen på NRK 1 klokka 21.00. Se Seoghør.nos TV-guide her.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Avslører forhold til skuespiller[obj:media:11224]


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer