Slik får du like vakre øyne som Selena Gomez

Jan Thomas avslører triksene bak perfekt sotede øyne.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (47) har sminket utallige Hollywood-stjerner og norske kjendiser. Nå har Se og Hørs Motepoliti samlet sine beste tips i en videoserie med navn «Jan Thomas-metoden». Her går han gjennom trinn for trinn hva du må gjøre for å få filmstjernenes perfekte look.

Denne uken er det den forførende øyesminken til Selena Gomez (21) som gjenskapes av Jan Thomas. Sotede øyne er Disney-stjernens absolutte festfavoritt.

Hvordan man kan oppnå samme effekt hjemme foran sminkespeilet er et av spørsmålene Jan Thomas får aller mest.

– Sotede øyne gir deg et sofistikert og sexy uttrykk. Selena Gomez er en av de flinkeste til å sminke sotede øyne på seg selv. Sotede øyne gir det litt runde ansiktet hennes den perfekte balansen mellom det rocka og det søte, forklarer Jan Thomas, som også er aktuell med boken «Jan Thomas-metoden».

Da boken ble lansert inviterte han kjendisvenninnene til fest.

Kjendisstylisten anbefaler å bruke en kremskygge som base. Den er lett å legge og sitter godt. I tillegg slipper du at den mørke fargen drysser ned under øyet, noe som er svært vanskelig å fjerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer