Slik får du like perfekt hud som Madonna

Jan Thomas avslører hemmeligheten.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (47) har sminket utallige Hollywood-stjerner og norske kjendiser. Nå avslører han hvordan du kan få samme flotte resultat foran speilet hjemme – ved å følge Jan Thomas-metoden!

Se og Hørs Motepoliti har samlet sine beste tips i en serie videoer. Her går han gjennom trinn for trinn hva du må gjøre for å oppnå Hollywood-stjernenes vakre sminke.

Denne uken er det Madonnas (55) perfekte hud som står i fokus.

- Madonna har alltid plettfri hud med en nydelig glød. Det gjør at hun ser flere år yngre ut! Ved å følge mine tips kan du oppnå det samme, smiler kjendisstylisten, som også er aktuell med boken «Jan Thomas-metoden».

Foundation er det viktigste elementet for å få sminken til å se perfekt ut.

- Mange sliter med å finne riktig farge. Et godt tips er å finne tre farger du tror er riktig for deg. Legg en stripe av hver på kjevepartiet og la det tørke. Den som forsvinner inn og går i ett med huden din, er den riktige for deg, forklarer han i videoen du kan se øverst i saken. 

Foundation kan påføres med fingrene, pensel eller svamp. Selv sverger Jan Thomas til «det magiske egget», en eggformet svamp. - Jeg bruker lite produkt, og ruller egget over huden. Dette gjør at jeg får en sømløs og naturlig overflate. Mange unge jenter har misforstått dette. De bruker en altfor mørk foundation og tar for altfor mye. Foundation er ikke en maske, formaner Jan Thomas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer