Slik får du like perfekt hud som Madonna

Jan Thomas avslører hemmeligheten.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (47) har sminket utallige Hollywood-stjerner og norske kjendiser. Nå avslører han hvordan du kan få samme flotte resultat foran speilet hjemme – ved å følge Jan Thomas-metoden!

Se og Hørs Motepoliti har samlet sine beste tips i en serie videoer. Her går han gjennom trinn for trinn hva du må gjøre for å oppnå Hollywood-stjernenes vakre sminke.

Denne uken er det Madonnas (55) perfekte hud som står i fokus.

GLØD I HUDEN: Perfekt foundation danner grunnlaget for Madonnas plettfrie sminke.  Foto: All Over Press
GLØD I HUDEN: Perfekt foundation danner grunnlaget for Madonnas plettfrie sminke. Foto: All Over Press Vis mer

- Madonna har alltid plettfri hud med en nydelig glød. Det gjør at hun ser flere år yngre ut! Ved å følge mine tips kan du oppnå det samme, smiler kjendisstylisten, som også er aktuell med boken «Jan Thomas-metoden».

Foundation er det viktigste elementet for å få sminken til å se perfekt ut.

- Mange sliter med å finne riktig farge. Et godt tips er å finne tre farger du tror er riktig for deg. Legg en stripe av hver på kjevepartiet og la det tørke. Den som forsvinner inn og går i ett med huden din, er den riktige for deg, forklarer han i videoen du kan se øverst i saken. 

SVAMP ELLER PENSEL: Man kan bruke forskjellige typer verktøy avhengig av hva som passer best til din type foundation, og hva du liker selv. Jan Thomas foretrekker det rosa egget, som er en avrundet svamp.  Foto: Ida Bjørvik
SVAMP ELLER PENSEL: Man kan bruke forskjellige typer verktøy avhengig av hva som passer best til din type foundation, og hva du liker selv. Jan Thomas foretrekker det rosa egget, som er en avrundet svamp. Foto: Ida Bjørvik Vis mer

Foundation kan påføres med fingrene, pensel eller svamp. Selv sverger Jan Thomas til «det magiske egget», en eggformet svamp.
 
- Jeg bruker lite produkt, og ruller egget over huden. Dette gjør at jeg får en sømløs og naturlig overflate. Mange unge jenter har misforstått dette. De bruker en altfor mørk foundation og tar for altfor mye. Foundation er ikke en maske, formaner Jan Thomas.

Kjøp boken «Jan Thomas-metoden» ved å klikke her.  

Hvis du foretrekker pensel, advarer Jan Thomas  mot å bruke feil teknikk.

NATURLIG RESULTAT: - Bruk lite produkt og vær nøye med påføringen. Det vil si, jo mindre produkt du bruker av gangen og jo bedre du jobber det inn i huden jo mer naturlig vil resultatet bli, sier Jan Thomas.  Foto: Ida Bjørvik
NATURLIG RESULTAT: - Bruk lite produkt og vær nøye med påføringen. Det vil si, jo mindre produkt du bruker av gangen og jo bedre du jobber det inn i huden jo mer naturlig vil resultatet bli, sier Jan Thomas. Foto: Ida Bjørvik Vis mer

- De fleste kvinner har litt dun i ansiktet. Hvis du bruker foundation på kosten og drar den over huden i sirkelbevegelser, tvinner du hårene sammen. I dagslys vil man se at de står rett ut med sminke på. Dra isteden kosten fra munnen og ned, og fra kinnbeinet og ut til siden, anbefaler han.

Boken «Jan Thomas-metoden» gis ut på Apropos forlag, et selskap i Allergruppen, som også eier Seoghør.no.

HER FINNER DU ANDRE VIDEOER FRA «JAN THOMAS-METODEN»

Jan Thomas gjenskaper Eva Longorias sexy øyesminke:

 

Slik får du Angelina Jolies vakre vipper:

 

røde lepper som Miley Cyrus:

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer