Slik får du like intense øyne som Eva Longoria

Jan Thomas avslører sminketriksene sine i Se og Hørs nye serie «Jan Thomas-metoden».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (47) har sminket Hollywood-stjerner og norske kjendiser i årevis. Nå avslører han hvordan du kan få samme flotte resultat foran speilet hjemme – ved å følge Jan Thomas-metoden!

Se og Hørs Motepoliti har samlet sine beste tips i en serie videoer. Her går han gjennom trinn for trinn hva du må gjøre for å oppnå Hollywood-stjernenes plettfrie look.

De neste ukene vil det komme en ny video hver mandag her på Seoghør.no.

Det første temaet er øyeskygge. Se Jan Thomas gjenskape Eva Longorias (39) sexy øyesminke i videoen øverst i saken.

«Frustrerte fruer»-stjernen er alltid perfekt sminket – med øynene som bokstavelig talt blikkfang.

– Hemmeligheten er at hun bruker øyeskygger i rike, fine brunfarger. Det gir et intenst blikk, forklarer kjendisstylisten, som anbefaler å bruke en kvartett, et øyeskygge-sett med fire nyanser av samme farge.

– De aller fleste kler brunt. Det du bør fokusere på er om du skal ha varme eller kalde toner. Med brunt ser det ofte veldig naturlig ut, og er et godt utgangspunkt uansett anledning, forteller stylisten, som i disse dager er aktuell med boken «Jan Thomas-metoden».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer