Slik får du Gwyneth-kroppen

For å kunne se slik ut, må man jobbe hardt. Her forteller Gwyneth hvordan hun får modellkroppen. Se video.

NY JOBB: Gwyneth Paltrow er plukket ut til å være den svenske kleskjeden Lindex' ansikt utad. Foto: Lindex
NY JOBB: Gwyneth Paltrow er plukket ut til å være den svenske kleskjeden Lindex' ansikt utad. Foto: Lindex Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken. 

SEOGHØR.NO: Gwyneth Paltrow (39) er blant annet kjent for sin Oscar-belønnede rolle i «Shakespeare in Love». Hun er gift med Coldplay-vokalisten Chris Martin (35), og de har barna Apple (7) og Moses (5) sammen.

Nå er skjønnheten plukket ut til å være den svenske kleskjeden Lindex' ansikt utad. I fjor hadde skuespilleren Reese Witherspoon (35) samme oppdrag.

- Da jeg ble spurt om å gjøre denne kampanjen, sjekket jeg først hvilke klær Lindex har. Jeg ble begeistret over å se at dette er den typen klær jeg vil ha i skapet mitt. Det virket som en veldig god match, og jeg elsker virkelig klærne, sier Gwyneth.

Royale venner
Kjendisparet er gode venner av kronprinsesse Mette-Marit (38) og kronprins Haakon (38). De møttes for første gang i 2002, da greske prins Nikolaos (42) arrangerte velkomstfest for Mette-Marit og Haakon da de hadde flyttet til London. De senere årene har parene blant annet feriert sammen på Mallorca, og kronprinsessen og Gwyneth var på Madonna-konsert sammen i London i 2008.

- Ja, vi er så heldige at vi kan si at Haakon og Mette-Marit er våre gode venner, har Gwyneth sagt til VG.


i tirsdagens Se og Hør forteller bladets kongereporter Caroline Vagle om hvordan hun tror kolleksjonen vil passe på Mette-Marit. Der kan du også se de flotte bildene fra Gwyneths Lindex-kampanje.

Stjel hemmeligheten
Det er ingen tvil om at mange drømmer om å ha samme kropp som den atletiske 39-åringen. Under Lindex-shooten avslører Gwyneth hvordan hun holder seg så slank.

- Jeg jobber knallhardt for å holde meg i form. For lenge siden lærte jeg at det ikke finnes noen snarveier, og at jeg må legge mye arbeid i å holde meg sprek. Minst fem ganger i uka gjør jeg «The Tracey Anderson Methond». Det er et høyenergiprogram som er perfekt for meg, sier hun.

- Først kjører jeg barna til skolen, deretter drar jeg hjem for å trene i minst en time, noen ganger to timer.

Skuespilleren reiser mye i forbindelse med jobbene sine, og da prøver hun å finne et treningsstudio der hun kommer.

- Det vanskeligste er å finne tid. Men jeg er ganske disiplinert og klarer å trene regelmessig, sier Gwyneth.

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Haakon og Mette-Marit er våre gode venner

Se video her: [obj:media:10884]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer