Slik får du aldri se ham igjen

- Den er borte for godt, avslører Hallvard Flatland.

FRA BART TIL BAR: Hallvard Flatlands bart har blitt som et landemerke i norsk TV-historie. Men det er et tilbakelagt kapittel...
FRA BART TIL BAR: Hallvard Flatlands bart har blitt som et landemerke i norsk TV-historie. Men det er et tilbakelagt kapittel... Vis mer
Se video med Hallvard Flatland og Marte Kaasa Arntsen nederst i saken!

ÅRE/OSLO (SEHER.NO): Forrige uke var det premiere på TV3s nye storsatsning «Landskampen», der tidligere norske og svenske skistjerner skal måle krefter i skisporet. Hallvard Flatland (53) og Marte Kaasa Arntsen (29) leder programmet.

I 2009 var Flatland med i TV 2-programmet «Skal vi danse». Den gang skapte han stor debatt da han plutselig bestemte seg for å fjerne sin gjenkjennelige og nærmest folkekjære bart. Nå, over ett år senere, er barten fortsatt ikke kommet tilbake.
 
- Hvor blir det av barten, Hallvard?

- Dette må jeg svare på, for vet du hvordan han ville sett ut i 30 minus med bart i denne konkurransen? Det ville bare blitt snørr og istapper, så det er bare kjempebra at du ikke har bart nå, smiler Marte Kaasa Arntsen når Seher.no møter programlederparet under TV-innspillingen i svenske Åre.

Ifølge Flatland selv, er årsaken til at hårveksten over overleppa fortsatt lar vente på seg, enkel.

- Alt til sin tid. Jeg følte at nå var barten ferdig på en måte. Den var så grå og stygg. Det var ingen som så den lenger, så da tenkte jeg at det var et fint tidspunkt å bli kvitt den. Siden har jeg igrunn ikke savnet den, sier han til Seher.no.

- Er den borte for godt?

- Ja, definitvt. Barten er borte for godt.

På nettsamfunnet Facebook er det opprettet en gruppe som har fått navnet «Gro ny bart, Hallvard Flatland!». Gruppa teller i skrivende stund 107 medlemmer, men akkurat det har gått TV3-medarbeideren hus forbi.

- Nå tuller du vel? Det må være bare trøndere det da? Da er det vel mulig at jeg må i hvert fall late som at jeg vurderer å få den igjen. Det er veldig hyggelig at folk er engasjerte, men jeg vil ikke gi dem for store forventninger akkurat på det området, medgir programlederen, som har tro på at «Landskampen» skal bli like suksessfull som hva produsenten håper.

- Jeg må si at dette er et utrolig kult opplegg. Jeg må innrømme at jeg var litt spent på forhånd, og tenkte «hva er egentlig Landskampen»? Men her vanker vi i legender hele dagen, det er et utrolig beite av utøvere som er med. Hvis vi ser bort fra programlederne, er dette et gjennomført profesjonelt opplegg, smiler Hallvard Flatland til Seher.no.

Torsdagens premiere på TV3s «Landskampen» hadde 267.000 seere. Her er vår anmeldelse av programmet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk dødsbudskap midt i TV-innspilling  

Se video med Hallvard Flatland og Marte Kaasa Arntsen her:[obj:media:9319]