Slik får de superkroppene

«Victoria's Secret»-modellene avslører sine private trenings- og kostholdsvaner.

SUPER-SKJØNNHETER: Toppmodeller som Heidi Klum (t.v), Doutzen Kroes og Miranda Kerr (t.h) følges av et stort publikum, både ved scenen og TV-skjermene, under «Victoria's Secret»-showene. De må jobbe hardt for å opprettholde sine innbringende modell Foto: Stella Pictures
SUPER-SKJØNNHETER: Toppmodeller som Heidi Klum (t.v), Doutzen Kroes og Miranda Kerr (t.h) følges av et stort publikum, både ved scenen og TV-skjermene, under «Victoria's Secret»-showene. De må jobbe hardt for å opprettholde sine innbringende modell Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se stor bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Modellene i stallen til undertøysgiganten «Victoria's Secret» er viden kjent for sine  sylslanke figurer. Nå avslører de berømte skjønnhetene hvordan de kan håve inn på utseendet sitt.

DailyMail har samlet toppmodellenes personlige trenings- og kostholdshemmeligheter, som spenner fra yoga og boksing til blodtypedietter og «håndfullsdietter».

Gisele Bündchen (32) var blant «Victoria's Secret»-engelene fra 2000 til 2007, og er verdens best betalte modell. Kanskje ikke så rart når hun følger en streng sukker- og alkoholfri diett, kun spiser kjøtt to ganger i måneden og bedriver intens kung fu-trening?

Nederlandske Doutzen Kroes (27) går på en diett uten sukker og karbohydrater, men understreker at superkroppen hennes først og fremst skyldes karrierevalget:

- Jeg bokser, hopper tau, gjør masse beinøvelser for å holde rumpa oppe. Men dette er også jobben min. Du kan ikke sammenligne livet mitt med noen som har en ni-til-fire-jobb; jeg må se slik ut.

Adriana Lima (31) vakte i fjor oppsikt da hun avslørte at hun unngår fast føde i ni dager og all væske i tolv timer før «Victoria's Secret»-showene. Men også utenom moteshow-sesongene følger hun en streng diett: Ingen karbohydrater, ikke noe sukker, men masse proteiner.

23-åringen Candice Swanepoel har fått mye oppmerksomhet for sin sylslanke figur.
Hun trener yoga og boksing hver dag før hun skal på catwalken, men insisterer på at hun spiser hva hun vil. Imidlertid er ikke posjonene større enn at de får plass i hånden hennes.
 
- For å føle meg bra og sunn spiser jeg masse grønnsaker, drikker mye vann og spiser mye kjøtt, som biff, fordi jeg vil bygge muskler, forteller den sørafrikanske blondinen.

I bildekarusellen nedenfor kan du selv bedømme om «englenes» kroppsregimer virkelig er verdt slitet - og få tipsene til modellmammaer som Miranda Kerr (29) og Alessandra Ambrosio (31)

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er verdens mest moteriktige barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer