SAMMEN I FIRE ÅR: Ingvild Flugstad Østberg og Christoffer Rukke har vært et par siden 2011. Men ofte er de borte fra hverandre. Foto: Stella Pictures, All Over Press
SAMMEN I FIRE ÅR: Ingvild Flugstad Østberg og Christoffer Rukke har vært et par siden 2011. Men ofte er de borte fra hverandre. Foto: Stella Pictures, All Over PressVis mer

Slik får de forholdet til å fungere

- Hadde det ikke vært noe savn, så hadde det ikke vært noe å bygge et forhold på.

SEOGHØR.NO: Søndag kunne langrennsstjernen Ingvild Flugstad Østberg (24) slippe jubelen løs, etter å ha vunnet gull for Norge sammen med Maiken Caspersen Falla i lagsprinten.

ARMENE I VÆRET: Ingvild Flugstad Østberg og Maiken Caspersen Falla vant søndag VM-gull i lagsprinten. Foto: All Over Press
ARMENE I VÆRET: Ingvild Flugstad Østberg og Maiken Caspersen Falla vant søndag VM-gull i lagsprinten. Foto: All Over Press Vis mer

Den populære gullvinneren er sammen med skøyteløperen Christoffer Rukke. De to møttes på en samling på Fuerteventura i 2011.

Men paret er adskilt mye av tiden på grunn av idretten. Det er de vant til. Til VG innrømmer Rukke at de savner hverandre.

- Hadde det ikke vært noe, så hadde det ikke vært noe å bygge et forhold på. Vi lever et bobleliv begge to. Verden er sånn at man har Facetime og internett overalt, sier han til avisen.


Han tror den gjensidige forståelsen er nøkkelen til at idrettsstjerner fungerer godt sammen i parforhold.

- Den største fordelen er at man forstår hverandre. Hvis Ingvild er borte i en måned i strekk, og jeg er hjemme store deler av den måneden, så skjønner vi det. For andre hadde det kanskje skapt problemer. Men det er ikke alltid like gøy, sier han.

LES OGSÅ: Hyller VM-heltene fra andre siden av jorden

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.