Jamina Blipp:

Slik fant hun ut at hun var gravid

Åpner seg om den rare starten på graviditeten.

SJOKK: Jamina Blipp forteller at graviditeten kom som et sjokk. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SJOKK: Jamina Blipp forteller at graviditeten kom som et sjokk. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Siste nytt fra magen: There is a new Blipp comin!». Det skrev programleder og komiker Stian Blipp (31) på Instagram under et bilde av seg selv og kona Jamina Blipp (31) på selveste 17. mai.

Med det avslørte paret at de venter sitt andre barn. I november 2018 ble de to foreldre til en liten jente, som fikk navnet Noelle.

Comeback

En måned før Noelle kom til verden startet Jamina opp en podkast med navn «BabyBoom», sammen med venninnen Samantha Skogrand (31).

I april i fjor kunngjorde de derimot at det var slutt for den populære podkasten etter et og et halvt år. Duoens barn hadde da begynt i barnehagen, og var ikke lengre det de ville omtalt som «babyer» lenger.

SISTE: Etter tre år på skjermen er det slutt på Senkveld med Stian og Helene. Dette ble også siste Senkveld-sending noen sinne etter nesten 20 år. Vis mer

Nå er de imidlertid tilbake, og i dagens episode, «Hjelp, vi er gravide igjen!», åpner Jamina seg om den litt merkelige starten på svangerskapet.

Som nevnt avslørte Jamina og Stian at de ventet sitt andre barn på selveste nasjonaldagen, men ifølge Jamina kom graviditeten noe overraskende.

I podkasten forteller hun nemlig at de bestemte seg for at hun skulle ta ut spiralen, siden de regnet med at det kom til å ta litt tid å bli gravid.

- Etter sommeren, tenkte vi: «Da er det perfekt». Stian skal nå til Bergen og sette opp show, og jeg tenkte sånn: «Siste sommeren har vi vært innestengt i en evighet, nå skal jeg ha det litt gøy og kose meg».

Slik skulle det altså ikke bli.

HISTORIEFORTELLING: Stian Blipp forteller om hvordan han sjekket opp kona Jamina Iversen. Helene er midlertid ikke veldig imponert. Vis mer

Tok mange tester

Jamina forklarer videre hvordan hun etter hvert fant ut at hun var gravid. Etter en jobbfest følte hun seg sliten og trett i mange dager, og tok derfor en graviditetstest. Den viste negativ.

- Helgen etter skulle vi sove over hos et vennepar. Jeg fikk et glass rødvin og et glass Gin Tonic, og jeg tror jeg tok to slurker av hvert glass og spydde som en gris. Det gikk rett opp igjen, forteller hun i podkasten.

Det gjorde at hun begynte å mistenke vitaminmangel og corona, men også disse testene var negative.

Til slutt, etter anbefaling fra vedkommende som testet henne for corona, tok Jamina enda en graviditetstest. Og denne gangen var den positiv.

- Vi ble litt sjokkerte, men det som var veldig, veldig hyggelig var at Stian ble jo superglad. Han er egentlig i Bergen når jeg skal føde, men timing har aldri vært vår greie, sier hun i podkasten, og legger til at det også denne gangen ble en rar start på graviditeten.

I skrivende stund har Se og Hør ikke lykkes i få en kommentar fra Jamina Blipp.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Har blitt advart

Jaminas barnefar, Stian Blipp, har de siste årene vært programleder i «Senkveld». For noen måneder siden ble det besluttet at det ikke blir mer av talkshowet. Og da Se og Hør møtte programlederen da de hadde sin siste innspilling i mai hadde følgende å si om det å bli tobarnsfar:

- De sier jo at én er én og to er ti og slikt, så jeg er blitt advart. Men jeg velger som alltid å gå for en vrangforestilling og tenke at dette går fint.

Videre la han til:

- Tilfeldighetene skal ha det til at det blir litt roligere for meg fremover, så nå gleder jeg meg rett og slett til å bli «husfar».

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tiden med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

LES OGSÅ: «Det er et veldig vakkert navn, jeg liker det»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer