Slik fant hun ut at hun er gravid

Tori Spelling kunne ikke funnet et bedre tidspunkt.

BRUKTE DEN SOM GAVER: - Jeg pakket inn graviditetstesten i en boks og ga den til ham som en valentinsgave. Han ble veldig overrasket, det var den beste gaven han noensinne har fått, forteller Tori Spelling om hvordan hun overleverte graviditetsnyheten ti Foto: All Over Press
BRUKTE DEN SOM GAVER: - Jeg pakket inn graviditetstesten i en boks og ga den til ham som en valentinsgave. Han ble veldig overrasket, det var den beste gaven han noensinne har fått, forteller Tori Spelling om hvordan hun overleverte graviditetsnyheten ti Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tirsdag kom nyheten om at skuespillerstjernen Tori Spelling (37) og ektemannen Dean McDermott (44) venter deres tredje barn sammen denne våren. Det bekreftet Spelling på sin egen Twitter-profil.

- Jeg vet at det har vært massevis av spekulasjoner, så nå vil jeg at alle skal få høre det fra meg. Endeling er det offisielt, Dean og jeg venter barn igjen, skrev 37-åringen på nettsamfunnet mandag.


Spelling ønsket å fortelle ektemannen om den gode nyheten på en spesiell måte. Og som om skjebnen ville det, var ikke det då spesielt vanskelig, skriver People.

- Jeg fant det ut på Valentinsdagen. Det var en perfekt timing, sier hun til nettstedet.

Men hvordan forklarte skuespillerinnen så nyheten? Heller ikke det krevde veldig mye hjernekapasitet for å finne ut av.

- Jeg pakket inn graviditetstesten i en boks og ga den til ham som en valentinsgave. Han ble veldig overrasket, det var den beste gaven han noensinne har fått, forteller Spelling til nettstedet.

Spelling og mannen Dean McDermott er fra før av foreldre til sønnen Liam (4) og datteren, Stella (2). McDermott er også far til sønnen Jack (12) fra et tidligere ekteskap.

Paret er i øyeblikket aktuelle med Oxygens «Tori & Dean: sTORIbook Weddings».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, vi venter barn igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer