90-TALLET: Det var da Victoria og David Beckham begynte å date. Dette bildet er fra 1999, to år etter at paret ble sammen. Foto: Scanpix
90-TALLET: Det var da Victoria og David Beckham begynte å date. Dette bildet er fra 1999, to år etter at paret ble sammen. Foto: ScanpixVis mer

Slik falt Posh for David

- Æsj, der ødela jeg sjansen, tenkte David Beckham etter det første møtet.

SEHER.NO: David (35) og Victoria Beckham (36) har gjennom mange år vært et av verdens mest kjente par. I et nytt intervju med Yahoo, mimret fotballstjernen David tilbake til tiden han først møtte sin nåværende kone, eller som han selv kalte henne:

«Hun fra Spice Girls med det sorte miniskjørtet som drev med all den pekingen og sånn...»

Det har ifølge Mirrors 3AM vært mange versjoner av hva som egentlig skjedde mellom David og Victoria den gangen tilbake i 1997, men fotballstjernen forteller nå at det var han som tok det første steget.

- Jeg gikk inn i loungen for spillere for å si hei, men det endte med at jeg bare vinket til henne fra den andre siden av rommet, og tenkte: «Æsj, der ødela jeg sjansen».

Men heldigvis tok det ikke lang tid før det nåværende paret fikk hilst på hverandre. Victoria stilte opp på en ny Manchester United-event, og ifølge David trodde han at Victoria forfulgte ham.

- Hun hadde fått en del å drikke den kvelden, og ga meg nummeret hennes. Jeg tenkte at jeg fikk henne til å forelske seg i meg ved å gi henne enda mer vin, sier David.

Davids historie får journalistene i Mirror til å bli bli glade.

«I våre tilfeller begynner de aller fleste gode kjærlighetshistorier når man er bakfull, så vi er glade for at Beckhams tilfelle ikke er noe annerledes», skriver avisen.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette var ikke så veldig Posh!