Kitty Spencer:

Slik falt 30-åringen for styrtrike Michael (62)

Prinsesse Dianas niese giftet seg med milliardæren Michael Lewis (62) sist helg.

HETT BRYLLUP: Kitty Spencer fikk sin 32 år eldre Michael Lewis i Italia sist helg. Slik er kjærlighetshistorien deres. Foto: Backgrid UK / NTB
HETT BRYLLUP: Kitty Spencer fikk sin 32 år eldre Michael Lewis i Italia sist helg. Slik er kjærlighetshistorien deres. Foto: Backgrid UK / NTB Vis mer
Publisert

Det var nok mange som hevet et øyenbryn eller to da det ble kjent at prinsesse Dianas niese Kitty Spencer (30) hadde funnet lykken med den 32 år eldre milliardæren og forretningsmannen Michael Lewis (62).

Hun er datter av den avdøde prinsessens yngre bror, Charles Spencer (57), og har siden barndommen hatt en sentral plass i det britiske rampelyset på grunn av sine tette bånd til kongefamilien. Den 30 år gamle modellen stjal blant annet alle overskriftene for antrekket hun bar i fetteren prins Harrys (36) bryllup i mai 2018.

Forrige helg var det imidlertid Kittys tur til å stå hvit brud. Da giftet hun seg med den 32 år eldre rikmannen i et glamorøst og overdådig kjendisbryllup rett utenfor Roma i Italia.

Det ferske ekteparet ble først koblet til hverandre i 2018, og allerede ved juletider året etter forlovet de seg. Det har med andre ord gått slag i slag for det britiske aristokratiets nye par, men hvordan møtte egentlig prinsesse Dianas niese den 32 år eldre mangemilliardæren?

Eventyrromansen fikk sin spede start for fire år siden, da de møttes gjennom felles venner.

Spleiset av minister

Sosietetsparet har hele veien vernet godt om privatlivet, og ikke akkurat brettet ut om kjærlighetsforholdet i pressen. Dermed har vi heller ikke førstehåndsinformasjon om hvordan de traff hverandre, men noe er offentlig kjent.

Ryktene om en romanse begynte å sirkulere sensommeren 2018, ifølge Evening Standard. Da publiserte den britiske tabloidavisen Mail on Sunday et oppslag der det kom frem at Kitty Spencer hadde tilbrakt mye tid med den sørafrikanske milliardæren etter at de ble introdusert for hverandre av den tidligere britiske forsvarsministeren Liam Fox (59).

BRYLLUP: Kitty Spencer stjal oppmerksomheten i bryllupet til Meghan og Harry i mai 2018. Nå har hun selv giftet seg. Foto: Rex / Shutterstock / NTB
BRYLLUP: Kitty Spencer stjal oppmerksomheten i bryllupet til Meghan og Harry i mai 2018. Nå har hun selv giftet seg. Foto: Rex / Shutterstock / NTB Vis mer

I mai året etter ble de for første gang avbildet sammen i offentligheten. Paparazzifotografene hadde fått nyss i at duoen befant seg på Manhattan i New York, og lå på lur da Spencer og Lewis forlot luksushotellet The Mark Hotel hver for seg og steg inn i en ventende bil.

Etter det fulgte flere romantiske reiser, blant annet en ferie til jetsetter-byen Saint-Tropez på den franske rivieraen. Der ble de observert kyssende utenfor et av byens hotteste utesteder for de internasjonale celebritetene, Club 55.

Forlovelse

Noen måneder senere begynte ryktene om en mulig forlovelse å svirre. Startskuddet for rykteflommen gikk i november, da Spencer ble avbildet i Londons gater med det mange mente var en forlovelsesring.

Rett etter nyttår i 2020 ble det klart at 62-åringen hadde fridd rett før jul, da de var på ferie i Cape Town i Lewis' hjemland Sør-Afrika. Diamantringen han fridde med skal ha hatt en verdi på svimlende 300 000 britiske pund, ifølge Evening Standard. Det tilsvarer godt over tre millioner norske kroner.

Etter dette var det stille fra paret i lang tid, før prinsesse Dianas niese i mai i år snakket ut i et sjeldent intervju med magasinet Town and Country.

Der avslørte hun blant annet hvorfor hun holder en lav profil i rampelyset og ikke liker å snakke om privatlivet sitt offentlig.

- Jeg føler meg mindre sårbar når jeg ikke diskuterer ting som for eksempel kjærlighetslivet mitt. Jeg tenker: «Ingen andre har noe med det å gjøre», sa Spencer til magasinet, og la til:

- Hvem jeg elsker eller ikke elsker, eller hvem jeg er forelsket i eller ikke er forelsket i, eller går på en date med, jeg skjønner ikke hvorfor det skal være noe folk leser om sammen med frokosten sin. Så lenge jeg holder det hellig, så kan det forbli slik. Så snart jeg ikke gjør det, tror jeg ikke man kan få det tilbake.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Fem brudekjoler

Til tross for at Kitty Spencer tilsynelatende gjør alt for å holde privatlivet sitt unna pressen, dukker det stadig vekk opp overskrifter om henne. Som sist helg, da hun overrasket «alle» med å gifte seg med 32 år eldre Lewis i en stjernespekket vielse på slottet Villa Aldobrandini i byen Frascati, i nærheten av Roma.

Stjerner som artist Pixie Lott (30), Idris Elbas kone Sabrina Elba og Elon Musks mor, Maye Musk, var til stede i bryllupet. Det var også en lang rekke venner og familiemedlemmer av brudeparet, men ikke alle.

Brudens far glimret nemlig med sitt fravær. Mange reagerte på at 30-åringen ble fulgt til alters av sine brødre Louis Spencer (27) og Samuel Aitken (18).

Det er usikkert hvorfor Charles Spencer ikke deltok, men ubekreftede meldinger skal ha det til at det skyldes en skade i skulderen.

Kitty Spencer bar hele fem forskjellige kjoler fra eksklusive Dolce & Gabbana i løpet av bryllupshelgen, et merke hun er ambassadør for. Hun ble viet i en viktoriansk-inspirert hvit kjole med blonder, puffede ermer og langt slør.

Den nygifte kvinnen har delt en rekke bilder fra den eksklusive bryllupshelgen med sine over 700 000 følgere på Instagram. I et innlegg fredag takket hun også brødrene som fulgte henne opp kirkegulvet.

«Det stolteste øyeblikket i livet mitt, uten tvil, var at brødrene mine fulgte meg opp kirkegulvet. Tusen takk til våre venner og familie for en uforglemmelig helg fylt med mer kjærlighet og latter og lykke enn jeg noen gang har følt på. Det føles fortsatt som en drøm», skrev Spencer.

LES OGSÅ: Mistet søsteren: - Kjempeforferdelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer