Gedeon Burkhard:

Slik er trekantforholdet

- Jeg har aldri hatt noen hemmeligheter, forteller skuespilleren.

KJÆRESTER: Gedeon Burkhard er lykkelig med sine to kjærester. Foto: IMAGO/NTB
KJÆRESTER: Gedeon Burkhard er lykkelig med sine to kjærester. Foto: IMAGO/NTB Vis mer
Publisert

Da den tyske skuespilleren Gedeon Burkhard (53), best kjent fra TV-serien «Rex» og filmen «Inglorious Basterds», nylig dukket opp med en kvinne i hver arm, sperret flere folk opp øynene.

De to kvinnene ved skuespillerens side var Ann-Britt Dittmar (33) og Sasha Veduta (29), som begge er i et forhold med Burkhard.

I et intervju åpner han seg nå om hvordan trioen får forholdet til å funke - og han er ikke redd for å avsløre intime detaljer.

Ifølge den tyske stjernen sover de alle tre i samme seng. Det er derimot ikke det eneste de gjør sammen i sengen.

- Når de to piñataene ikke leker med hverandre, gjør de som de vil. Men for det meste har vi sex som trekant, forteller Burkhard til tyske Bild.

Dittmar og Veduta er imidlertid ikke de eneste kvinnene som lever sammen med Burkhard. 53-åringens mor bor nemlig i samme leilighet som trioen.

Skuespillerens mor har likevel fått luksusen av et eget soverom.

- Jeg har aldri hatt noen hemmeligheter fra moren min. Og når vi vil slippe oss fri har hun sin egen leilighet å dra til. Hun sover også med øreplugger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer