Taylor Swift og Joe Alwyn:

Slik er Taylors nye flamme

- Det man vil kalle drømmeprinsen.

HOLDT EN LAV PROFIL: Taylor Swift og skuespiller Joe Alwyn skal angivelig ha datet i mange måneder. Foto: NTB Scanpix
HOLDT EN LAV PROFIL: Taylor Swift og skuespiller Joe Alwyn skal angivelig ha datet i mange måneder. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Forrige uke kunne CBS News melde at popstjernen Taylor Swift (27) angivelig har funnet lykken igjen - denne gang med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (26).

Paret har forsøkt å holde en lav profil i offentligheten, men skal ifølge avisen ha datet hverandre i noen måneder allerede.

Saken fortsetter under bildet.

HEMMELIG FORHOLD: Taylor Swift og Joe Alwyn skal ha møttes under en konsert i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
HEMMELIG FORHOLD: Taylor Swift og Joe Alwyn skal ha møttes under en konsert i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge The Sun ønsker Alwyn - som er bosatt i London med sine foreldre - nå å ta forholdet ett steg videre, og flytter dermed til USA.

- Joe ønsker virkelig å være nærme Taylor, og flytter til USA slik at de kan tilbringe mer tid sammen, sier en kilde til The Sun.

Så langt har hverken Swift eller Alwyn har kommentert romanseryktene eller flytteplanene.

- Drømmeprins

People skriver at Taylor og Joe først skal ha blitt observert sammen under en Kings of Leon-konsert i oktober i fjor. Det skal ha vært venninner av Taylor som introduserte duoen for hverandre.

POPULÆR: Joe Alwyn skal ifølge klassekameraten være litt av en sjarmør. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Joe Alwyn skal ifølge klassekameraten være litt av en sjarmør. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I motsetning til Swifts tidligere kjærester har ikke Alwyn vært spesielt fremtredende i rampelyset. Så tidlig som i fjor fikk han sitt store gjennombrudd med filmen «Billy Lynns hjemkomst», og har siden figurert i filmen «The Sense of an Ending».

På privaten skal 26-åringen, ifølge en tidligere klassekamerat, være populær blant jentene, og var litt av en sjarmør da de to gikk på dramaskole sammen i London.

- Han er veldig karismatisk. Det man vil kalle drømmeprinsen, sier Jordan Bunton-Williams til Daily Mail.

På tross av den store interessen fra det motsatte kjønn, skal Alwyn imidlertid aldri ha vært i et forhold eller hatt en kjæreste under studietiden.

- Kvinner kaster seg ned for hans føtter, men til en viss grad var han gift med skolearbeidet, forteller Bunton-Williams.

Spiller mot Emma Stone

26-åringen ble født 21. februar 1991, og vokste opp ved Tufnell Park i London. Moren jobber som psykoterapaut, mens faren er dokumentarfilmskaper.

Å gå i foreldrenes fotspor, har likevel ikke vært på agendaen. Flere medier melder at Joe alltid skal ha hatt et ønske om å bli skuespiller.

Central School of Speech and Drama, som er en del av University of London, informerer også på sine nettsider at Alwyn har medvirket i flere teaterstykker.

26-åringen er også nylig ferdig med innspilling av den kommende filmen «The Favourite», hvor han spiller mot den Oscar-belønnede skuespilleren Emma Stone.

Saken fortsetter under bildet.

MOTSPILLER: Emma Stone og Joe Alwyn spiller sammen i den kommende filmen «The Favourite». Foto: NTB Scanpix
MOTSPILLER: Emma Stone og Joe Alwyn spiller sammen i den kommende filmen «The Favourite». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere brudd

Nyheten om Taylors ferske forhold kommer bare et drøyt halvår etter at superstjerna og skuespilleren Tom Hiddleston gikk hver til sitt.

Taylor Swift skal ifølge Daily Mail ha følt seg ukomfortabel med at forholdet til Hiddleston ble for offentlig.

- Tom vil at forholdet deres skal være offentlig, derfor spurte han Taylor om å gå på Emmy med han, men Taylor vil holde privatlivet sitt privat, sa en kilde til avisen.

Saken fortsetter under videoen.

Swift har imidlertid blitt kjent for sine mange forhold i løpet av årene.

Virvelvind-romansen mellom popstjernen og Hiddleston ble avslørt i juni i fjor, da duoen ble avbildet tett omslynget på en strand på Rhode Island.

Bildene ble tatt kun to uker etter at Swift og den berømte DJ-en Calvin Harris hadde gått hver til sitt etter 15 måneder sammen.

Taylor har også vært sammen med kjendiser som Jake Gyllenhaal, John Mayer, Joe Jonas og Harry Styles (22).

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer