SOM ERTERIS: Skuespillerne Julia Roberts og Dermot Mulroney har kjent hverandre privat og profesjonelt i over 20 år! Foto: NTB scanpix
SOM ERTERIS: Skuespillerne Julia Roberts og Dermot Mulroney har kjent hverandre privat og profesjonelt i over 20 år! Foto: NTB scanpix Vis mer

Julia Roberts og Dermot Mulroney:

Slik er stjernenes unike vennskap

- Blir trukket mot garderoben hennes.

Publisert
Sist oppdatert

Skuespillerne Julia Roberts (51) og Dermot Mulroney (54) kunne ikke vært mer fornøyde: De får spille mot hverandre igjen - for tredje gang.

Etter at de møttes under innspillingen av «Min beste venns bryllup» i 1997, har de beholdt et nært og godt vennskap.

- For å si det slik: Jeg pleier ikke å henge i andre folks garderober eller omkledningsrom. Med ett eneste unntak: Nå blir jeg trukket mot garderoben hennes, og har bare lyst til å være sammen med henne, sier Mulroney til magasinet People.

Så ikke Julias filmer

I 1997 var Julia en langt større stjerne enn den mer uerfarne Dermot. Men han var slett ikke satt ut av den grunn da han møtte henne på audition.

- For å være ærlig, hadde jeg ikke sett noen av filmene hennes. Jeg så dem ikke før lenge etter at vi jobbet sammen, røpet han åpenhjertig overfor People i 2016.

<strong>FØRSTE MØTE:</strong> Julia og Dermot ble gode venner da de møttes under innspillingen av «Min beste venns bryllup» i 1997. Foto: Rex Features/ NTB scanpix
FØRSTE MØTE: Julia og Dermot ble gode venner da de møttes under innspillingen av «Min beste venns bryllup» i 1997. Foto: Rex Features/ NTB scanpix Vis mer
<strong>UADSKILLELIGE:</strong> Siden første møte i 1997 har de to stjernene vært bestevenner. Her på en visning av filmen «August: Osage County» i desember 2013. Foto: Rex Features/ NTB scanpix
UADSKILLELIGE: Siden første møte i 1997 har de to stjernene vært bestevenner. Her på en visning av filmen «August: Osage County» i desember 2013. Foto: Rex Features/ NTB scanpix Vis mer

I et intervju med UsWeekly i sommer, mimret også Julia tilbake til den første gangen de to jobbet sammen:

- «Min beste venns bryllup» var supermorsomt. Det var virkelig da vi ble bestevenner. Det har definitivt en spesiell plass i hjertet mitt, sa «Ocean's 11»-stjernen.

<strong>DEN GANG DA:</strong> Julia og Dermot (midten) sammen med regissør P.J. Hogan og motspiller Cameron Diaz på «Min beste venns bryllup»-premieren i New York sommeren 1997. Foto: Reuters/ NTB scanpix
DEN GANG DA: Julia og Dermot (midten) sammen med regissør P.J. Hogan og motspiller Cameron Diaz på «Min beste venns bryllup»-premieren i New York sommeren 1997. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Rollemodell

16 år etter at de først ble kjent, spilte de sammen igjen - i filmen «August: Osage County». Og nå er de aktuelle sammen i TV-serien «Homecoming», som kan ses på Amazon.

- Du klarer ikke å holde fast i alle kolleger du blir glad i. Men vi har klart å bevare et nært vennskap. Hun er en av de beste vennene jeg har. Hun er ekte, sjenerøs, har en fantastisk sans for humor - og så bryr hun seg. Hun er som en i familien, har en rørt Mulroney tidligere fortalt til Entertainment Tonight.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Lurking into the weekend BFF style.

Et innlegg delt av Julia Roberts (@juliaroberts)

Det var «Homecoming»-skaper Sam Esmail som førte de to gode vennene og kollegene sammen til thriller-serien, som altså er deres tredje felles prosjekt. Og dét passer «Pretty Woman»-stjernen på å understreke.

- Jeg hadde ingen innflytelse her, jeg sa ikke sånn: «Ansett vennen min». Jeg hadde ingenting med dette å gjøre, og Sam er så stolt over at han fikk oss sammen, sa Julia Roberts til People i september.

Skapte vonde rykter

Da «Homecoming» hadde premiere i slutten av oktober, strålte Julia og Dermot side om side på den røde løperen - sammen med flere av de andre som medvirker i serien.

<strong>STRÅLTE:</strong> Dermot og Julia strålte på premiere sammen i oktober. Til høyre er skuespiller Stephan James. Foto: NTB scanpix
STRÅLTE: Dermot og Julia strålte på premiere sammen i oktober. Til høyre er skuespiller Stephan James. Foto: NTB scanpix Vis mer

På omtrent samme tid delte Hollywood-skjønnheten en koselig «selfie» sammen med sin gode venn og kollega på Instagram, der de to poserer med hodene tett inntil hverandre.

Den gode tonen mellom dem fikk faktisk ryktene til å begynne å svirre om at Julias ektemann gjennom over 15 år, Daniel Moder (49), var rasende på vennskapet deres.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Yep. 👫

Et innlegg delt av Julia Roberts (@juliaroberts)

- Julia og Dermot har en utrolig kjemi. Selv om de alltid har insistert på at de bare er gode venner, har folk innimellom lurt på om gnistene mellom dem ikke bare begrenser seg til jobb, hevdet en kilde overfor Woman’s Day Australia, og la til:

- Det faktum at Dermot alltid skamroser Julia er noe Danny blir helt satt ut av. Og det gjør ikke saken bedre at dette skjer mens de to prøver å få ekteskapet sitt på rett kjøl.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Julia og Daniel har tidligere slitt med seiglivede bruddrykter, men nettstedet GossipCop stemplet nylig de ovennevnte påstandene som rent oppspinn.

For det er riktig som de skriver: «Homecoming»-kollegene har vært gode venner i over 20 år, så det virker langt fra sannsynlig at vennskapet plutselig skal opprøre Julias ektemann.

LES OGSÅ: - De har giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer