Nicki Bille:

Slik er skandalestjernens gravide 18 år gamle kjæreste

Forholdet til den utskjelte fotballspilleren vekker oppsikt.

NY KJÆRESTE: Tidligere fotballspiller Nicki Bille Nielsen skapte overskrifter denne uka, da han fortalte at han skal bli far igjen. Hans utkårede er 18 år gamle Sofie Larsen. Foto: Kasper Wenstrup / Aller Media DK
NY KJÆRESTE: Tidligere fotballspiller Nicki Bille Nielsen skapte overskrifter denne uka, da han fortalte at han skal bli far igjen. Hans utkårede er 18 år gamle Sofie Larsen. Foto: Kasper Wenstrup / Aller Media DK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble det kjent at den danske fotballspilleren Nicki Bille Nielsen (31), vel så godt kjent for sine skandaler som for sin fotballkarriere, hadde funnet kjærligheten på nytt.

Den tidligere Rosenborg-spilleren har tidligere vært romantisk involvert med jevngamle modeller, men nå har han altså falt for en 13 år yngre kvinne. 31-åringens utkårede er 18 år gamle Sofie Larsen, som han nylig tok med på tur til Berlin.

SKAPER OVERSKRIFTER: Nicki Bille Nielsen har fått mye oppmerksomhet i danske medier den siste uka, etter at han avslørte både forhold og familieforøkelse. Foto: Nicki Bille / Instagram
SKAPER OVERSKRIFTER: Nicki Bille Nielsen har fått mye oppmerksomhet i danske medier den siste uka, etter at han avslørte både forhold og familieforøkelse. Foto: Nicki Bille / Instagram Vis mer

De to har ikke kjent hverandre spesielt lenge, men har allerede tatt forholdet et steg videre. I desember skal de to nemlig bli foreldre. Det avslørte paret overfor danske Ekstra Bladet tidligere denne uka.

Reiseglad

Forholdet har vært holdt hemmelig fram til nå, og de har ennå ikke uttalt seg stort om hverandre, sett bort fra det de uttalte seg til den nevnte avisa om familieforøkelsen. Likevel er det enkelte som har begynt å grave opp detaljer om fotballproffens utkårede.

Danske Se og Hør skriver at hun kommer fra en velstående familie, og at hun vokste opp utenfor København. I sosiale medier skriver hun at hun kommer fra Helsingør, som er en kjøretur på nærmere 45 minutter fra storbyens kjas og mas.

Hun tilbringer også mye tid på Bornholm, der familien har lagt ut flere bilder som viser sommerlige omgivelser. Det er derimot ikke alltid hun er hjemme.

18-åringen har de siste åra lagt ut bilder fra luksuriøse reiser til blant annet Mallorca, Sør-Afrika, Kos og Egypt. Hun har «bare» 2400 følgere på bildedelingsplattformen, og har bare delt 16 bilder på profilen sin.

De siste dagene, etter at forholdet og svangerskapet med fotballspilleren ble kjent, har hun fått flere likerklikk og følgere. Dersom de to får et mer offentlig forhold, er det nærliggende å tro at hun brått blir mer populær.

Det er ikke kjent hva Larsen fyller tida med til vanlig, men hun er trolig ferdig med videregående skole. Til vinteren skal hun ut i mammaperm, da hun får sitt første barn. Nielsen har fra et tidligere forhold sønnen Prince-Milas, som nå er åtte år gammel. Han fikk altså sitt første barn da hans nåværende kjæreste var ti år.

Sofie Larsen har ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Møttes på lekeland

Historien om hvordan paret møttes har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier. Overfor Ekstra Bladet lettet de på sløret om det noe spesielle møtet.

- Vi gleder oss helt sinnssykt. Vi har kjent hverandre i tre måneder, og hvordan vi møttes er en gøyal historie. Det gjorde vi nemlig på Dinos lekeland i Ishøj, skrev han i en uttalelse til avisa.

De har, som nevnt, tilbrakt pinsen i Berlin sammen, der de har delt snutter av restaurantbesøk, gåturer og severdigheter. Ferien har de tatt for å feire den kommende familieforøkelsen.

SKUTT: Fotballspiller Nicki Bille Nielsen ble skutt i fjor vinter. Dette bildet er fra en kamp mellom Evian og Guingamp i 2014. Foto: NTB scanpix
SKUTT: Fotballspiller Nicki Bille Nielsen ble skutt i fjor vinter. Dette bildet er fra en kamp mellom Evian og Guingamp i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vi tenkte at vi fortjente å gi oss selv en gave, siden vi får en liten en i desember, forteller fotballspillerens utkårede til den danske avisa.

På spørsmål om hvordan han falt for 18-åringen, som altså er 13 år yngre enn ham, svarer han følgende:

- Hun er ei jente som tenker godt over ting, noe jeg også gjør. Hun er i tillegg meget takknemlig, høflig og respektfull. Og så ser hun jo veldig bra ut, og har vært med på å få meg tilbake på rett spor, sier han.

Skutt

Nielsen har vært mye omtalt de siste åra, og som oftest har det ikke vært i positive ordelag. Det var natt til andre juledag at Nielsen ble skutt i sin egen leilighet i København. Bilder som senere ble delt viste enorme skader på fotballspillerens arm.

Vakthavende ved København-politiet, Henrik Stormer, beskrev hendelsen i Nielsens leilighet som et voldsomt spetakkel. 30-åringen ble skutt i armen, og 40 hagl skal ha blitt fjernet fra såret.

Tre personer ble siktet for drapsforsøk på dansken, men bare to av dem ble pågrepet dagen etter hendelsen - en 23 år gammel kvinne og en 30 år gammel mann.

Tre dager senere ble de to personene løslatt, men siktelsen vil bli opprettholdt. København-politiet forklarte det med at de mener det ikke er grunnlag for å holde dem lenger i varetekt.

Den tredje personen, en 30 år gammel mann, var mistenkt for å ha avfyrt skudd mot fotballspilleren. Han satt i varetekt til slutten av januar.

Flere dommer

Nielsen sonet i fjor en fengselsdom på én måned på grunn av en voldsepisode i Monaco. Han vendte så tilbake til dansk fotball og Lyngby etter å ha spilt for greske Panionios.

I oktober ble han pågrepet på Strøget i København etter å ha opptrådt truende og vært i besittelse av en luftpistol, noe som resulterte i at han fikk sparken i Lyngby.

Bille spilte for Rosenborg i 2013 og 2014. Også da havnet han i trøbbel, blant annet for å ha bitt en politimann under en fuktig bytur i København. For den episoden ble han straffet med 60 dagers betinget fengsel og 80 timers samfunnstjeneste.

Bille ble også pågrepet av politiet etter bråk på byen i Trondheim i 2013. Tilbake i 2009 fikk han dessuten betinget fengselsstraff og samfunnstjeneste for å ha delt ut et knyttneveslag.

LES OGSÅ: Gravid med ny mann - åtte måneder etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer