KJEKKAS: Cengiz Al har allerede fått kjekkas-stempel i «Skam». Foto: Skjermdump fra NRK
KJEKKAS: Cengiz Al har allerede fått kjekkas-stempel i «Skam». Foto: Skjermdump fra NRKVis mer

«Skam»

Slik er «Sanas» hemmelige flørt i «Skam»

Danser i samme dansegruppe som Herman Tømmeraas. 

(Seoghør.no): I april slapp NRK-suksessen «Skam» plutselig traileren til sesong 4 av den populære ungdomsserien.

Denne sesongen, som også er den siste, er det den muslimske karakteren «Sana Bakkoush» som spilles av Iman Meskini, som har fått hovedrollen, og vi har allerede fått servert sterke TV-øyeblikk fra serien «alle» elsker.

Foruten kulturforskjeller og religion, har det også blitt hintet om at det kommer til å bli kjærlighet - også denne sesongen. Det er Liergutten, Cengiz Al (19), i rollen som «Yousef Acar» som smelter «Sanas» hjerte i TV-serien.

INNSPILLING: Dagbladet oppdaget at «Skam» spilte inn scener til sesong 4 på Hasle T-banestasjon i Oslo onsdag kveld. Video: Jonas Pettersen / Dagbladet Les mer her: http://www.dagbladet.no/kultur/her-er-de-forste-bildene-fra-skam-sesong-4/67401640 Vis mer

Danser sammen med «Penetrator-Chris»

Cengiz er født 9. oktober 1997, og studerer for tiden markedsføring og salgsledelse ved Høyskolen Kristiania, ifølge Drammens Tidende.

På Instagram-profilen til Cengiz kan man se flere bilder av han sammen med Herman Tømmeraas som spiller rollen som «Penetrator-Chris» i samme serie.

• Subway •

Et innlegg delt av 🐯Cengiz Al (@cengizal)

Begge guttene skal ha danset på Attic dansestudio i mange år, men har nå startet opp dansegruppa «We are 1», sammen med José Manuel Gatica og Thomas Aasgard.

Avisen skriver også at han har vært instruktør på Attic, og at han underviser i dans på deltid på Moov treningssenter på Strømsø i Drammen.

Stor på Instagram

Cengiz Al var stor på Instagram allerede før «Skam» begynte på TV med hele 22 000 følgere på bildedelingstjenesten.

Da det ble kjent at han er med i «Skam» skjøt imidlertid antall følgere i været, og på under et døgn økte skuespilleren med 50 000 følgere, ifølge Drammens Tidende.

Per nå har skuespilleren over 140 000 følgere, og det er ikke mangel på kommentarer fra fansen fra både inn og utland.

Selv om skuespilleren for det meste deler bilder av seg selv og sine venner, legger han ofte ved en inspirerende tekst til fansen.

⛓Find Your Creativity, In The Places That Inspires You⚙️

Et innlegg delt av 🐯Cengiz Al (@cengizal)

Svirret rykter

Ryktene om at Cengiz Al hadde fått en rolle i «Skam» begynte å svirre allerede i mars, en måned før sesongen begynte.

Det var da fans fant den fiktive «Skam»-profilen, «Yousef Acar», til Cengiz fansen begynte å legge sammen puslespillbitene.

Profilen ble oppdatert med flere bilder, samtidig som det ble lagt til to venner på siden. Den ene var produsent Mari Magnus, som i det virkelige liv har det fulle ansvaret med å oppdatere alle profilene til SKAM- skuespillerne på sosiale medier, samt Susanna Alicia Taylor, som også jobber i P3, ifølge avisen.

Kort tid etterpå ble imidlertid bilder fjernet, og profilen ble lukket for fansen.

Skuespilleren selv ville ikke kommentere rykteflommen den gang.

- De tror jeg er en «fuckboy»

Cengiz Als gode venn Herman Tømmeraas har i et intervju med Euroman fortalt at «Skam»-suksessen har ført til uventete tilbakemeldinger fra seerne.

Yes, I do enjoy sittin in a shower. That's pretty much all I do. (And eating)

Et innlegg delt av HERMAN TØMMERAAS (@hermantommeraas)

- Helt underbevisst har mange, som har sett serien, fått et inntrykk av meg som person. De tror jeg er en fuckboy. Når jeg møter nye folk, og de blir kjent med meg, sier de: «Åh, du er jo slettes ingen fuckboy», sier han til magasinet og fortsetter:

Jeg føler ikke at vi er særlig like. Noe av min personlighet er selvfølgelig også med i hans karakter, fordi vi er jo nærmest på samme sted i livet. Men jeg spiller en stereotyp fuckboy, og håper virkelig ikke at jeg er det selv, sier han.