Slik er Mias eget kjøleskap

Snart skal hun selv kikke inn i kjendisenes kjøleskap.

KJENDISPAR: I følge Mia Gundersen er kjøleskapet til henne og ektemann Marcel Leliënhof stappfullt av mat.  Foto: Stella Pictures
KJENDISPAR: I følge Mia Gundersen er kjøleskapet til henne og ektemann Marcel Leliënhof stappfullt av mat. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se og Hør kunne nylig avsløre at Mia Gundersen (50) blir programleder for kokke-konseptet «Vis meg ditt kjøleskap» på TV 3.

Programmet går ut på at Mia skal snoke i utvalgte norske kjendisers matvaner - og vaner. Men dersom artisten fritt kunne valgt fra øverste kjendishylle hadde Lady Gaga, som kanskje er mest kjent for å oppbevare kjøtt på kroppen, fått et besøk av den folkekjære artisten.

- Jeg tror hun er så annerledes enn hun fremstiller seg som. Hun har enten et helt skrapet kjøleskap eller så bugner det over av sunn mat. Jeg elsker Lady Gaga!, sier Gundersen til Seher.no.

Selv forteller 50-åringen at hun har kjøleskapet stappfullt av mat, og at hun elsker å lage mat fra bunnen av.

- Jeg har absolutt arvet husmor-tendenser av min egen mor, og elsker å lage mat fra «scratch». Hjemme hos oss handles det noen ganger litt for mye mat, så i kjøleskapet vårt vil man nok finne noen slakke grønnsaker og slappe salathoder, forteller hun videre.


Den travle tobarnsmoren er opptatt av at sønnene Amente (15) og Daniel (7) skal få i seg næringsrik mat.

- Selv i en travel hverdag er det viktig med mat som er rik på næring, og hos oss går det mye i fisk. Favorittene er fiskeboller og fiskekaker, sier Gundersen.

- Hva tenker du om det å skulle snoke i andre kjendisers kjøleskap da?

- Åh, jeg gleder meg masse! Det skal bli spennende å bli kjent med folk som har noe å fortelle, og bli kjent med deres vaner og personlighet gjennom matlagning. De gode samtalene. Så skal det jo bli veldig gøy å bli kjent med kokken også da!, sier den flotte artisten som nylig fylte 50 år.

Programmet har etter planen premiere våren 2012.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her er årets best kledde mann og kvinne 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer