Slik er Linni Meisters drømme-brudekjole

Bloggeren, som gifter seg til neste år, har allerede klare tanker om hvordan hun ønsker at den hvite kreasjonen skal være. Se video!

SEOGHØR.NO: Neste sommer gifter blogger og TV-personlighet Linni Meister (29) seg med samboeren Olav Tvenge (30).

29-åringen har allerede begynt å planlegge bryllupet, og har tidligere fortalt til Seoghør.no at bryllupet skal foregå på en strand i Norge.

Hun har også klare ideer om hvordan brudekjolen skal være:

- Jeg har drømmekjolen i hodet mitt! Jeg kan røpe at det blir noe gjennomsiktig, med blonder og åpen rygg. Den skal være tettsittende over rumpa og med langt slør. Mer kan jeg ikke røpe, for Olav må ikke få høre det, sier hun til Seoghør.no.

- Men den skal være hvit?

- Ja, den skal være hvit - og det skal være den fineste kjolen noen noensinne har sett!

Linni og Olav har vært kjærester siden 2011, men det var ikke før i 2012 at bloggeren bekreftet at hun og millionærsønnen hadde blitt et par.

GIFTER SEG: Linni Meister og samboer Olav Tvenge blir mann og kone neste sommer. Her fra en tidligere anledning. Foto: Tor Lindseth
GIFTER SEG: Linni Meister og samboer Olav Tvenge blir mann og kone neste sommer. Her fra en tidligere anledning. Foto: Tor Lindseth Vis mer

La ringen i champagneglass

På Valentinesdagen i februar fridde Olav til Linni på Saga Hotel i Oslo:

- Vi drakk champis etter middagen, noe som er uvanlig for oss. Olav skålte litt mer enn han gjør til vanlig. Jeg ante fred og ingen fare, men så ser jeg ned i glasset mitt - en svær stein! Jeg trodde jeg hallusinerte, tok hendene foran øynene og lot som jeg ikke hadde sett den.

Hun legger til:

- Pust inn, pust ut, tenkte jeg. Olav sitter der så rolig, smiler bredt, og sier : «Skål da.» Så setter han seg ned på kne, hvisker hvorfor han vil tilbringe neste av sitt liv med meg og sønnen min , Dennis. Tårene stoppet ikke. Den første jeg ringte var Grandma, bestemoren min, og spurte om hun ville bli forlover, forteller en lykkelig Linni til Se og Hør.

Se Linni Meister gå brudeshow i videoen under:

LES OGSÅ: - Endelig en låt jeg kan stå inne for